Daystate - sınırlı sayıda üretilmiş
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
e bunu alacak çok zengin olmadığı içindir heralde.
-
yakışıklı silah
-
havalı silah dediğin her yeri işe yarayacak. dipcik bile tüpten olmalı fxler gibi. yoksa boşa ağırlık taşımaktan başka bişey değil.
-
havalı silah dediğin her yeri işe yarayacak. dipcik bile tüpten olmalı fxler gibi. yoksa boşa ağırlık taşımaktan başka bişey değil.
katılmıyorum.bazıları için estetik de öneml.
-
5 kiloluk bir silahla arazide 5 saat gezebilirmisin. Bence mantıklı.
-
bütün havalı tüfek sahipleri 5 saat arazide gezmiyor ki.ayrıca estetik olan ağır olacak diye bir kural da yok.
-
Altın olayını sevemedim bi türlü Allah sahibine bağışlasın yine de
-
- Resmi Gönderi
Altın olayını sevemedim bi türlü Allah sahibine bağışlasın yine de
+1 bencede altın yerine paslanmaz krom rengi olmalı.
-
Bence sadece tetiği altın olarak kalsaydı daha güzel olurdu. Böyle biraz abartı olmuş sanki.
-
tabi bu birazda zevk meselesi ama ben tekniğe önem veririm.şekli şemali hiç önemli değil. tahta kundak vs.. boşa ağırlk kanımca. bir evanix türü ile araziye çıksan ortalık terör meselesi yüzünden teyakkuzda zaten . güvenlik güçleri elinde evanix türü silahla dur deseler, ateşl silah olmadığını anlatasıya insanın morali bozulur. ama bir fx le dur deseler . dersinki abü , bak bu tüp ateşli silahta olmaz .
-
Benim için varsa yoksa estetik.
-
Bencede en güzel görüntü krom kaplamadır, afedersiniz ama altın bence biraz görgüsüzce duruyor
-
Ben 1 yıl boyunca gezdim..Hem yaklaşık 5.5 kg hemde 10 saat neredeyse..
-
Ben 1 yıl boyunca gezdim..Hem yaklaşık 5.5 kg hemde 10 saat neredeyse..
Niye gezdin yaz bakim hadi -
Niye gezdin yaz bakim hadiyaw neden olcak ? arazide bir çok şişeyi millet içip içip atıyor. onları işe yarar hale getiriyordur.
-
Aynen öyle valla Hem sen kendin gezmiyonmu oralarda?Hani beraber gezecektik ne çabuk unuttun
-
yorumlar güzeL ama siLahta 10 numara..görüntü oLarak..
-
6 yıl geçmiş konunun üstünden
Daystate hakikaten sınırlı mı üretilmişler.