Bu sefer de ben açiim başlığı. Saati siz söyleyin
Muhtemelen sabah 6'da olacak yine ama kaça kadar sürer peki? Öğlen saatlerinde gelebilirim ben
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu sefer de ben açiim başlığı. Saati siz söyleyin
Muhtemelen sabah 6'da olacak yine ama kaça kadar sürer peki? Öğlen saatlerinde gelebilirim ben
Ben yarın saat 11 gibi Zoguldak yollarında olacağım. Sabah uygun olursam silahsız ve yalnız olarak muhtemelen kıyafetim de arazi şartlarına uygun olmadan (takım elbise) gelen arkadaşları görmeye gelebilirim.
ben 07.00-11.00 arası bulunabilirim mekanda.
Benim de gelmem mümkün. Ben sizi arar sorarım mekandamısınız diye.
busefer ve bundan sonra bende varım artık cumartesi diye bir sorunum yok
baktım müdürün kovmayada ölmeyede niyeti yok bastım istifayı
Hakkında hayırlısı olsun Volkan. Ben bu haftada yokum arkadaslar, benim içinde sıkın.
acaba nerede atış yapmayı planlıyorsunuz olmazsa yarın tüfeği alır almaz öğlen atışta olursanız baskın yaparım bende yeni tüfeğimle.
bir daha iş bulurken tatili cumartesi olan bir iş bulursun
kesinlikle
Volkan abicim hayırlısı olsun valla ne diim
Ben sabah uyanınca ararım sizleri hala PaintSign'daysanız gelirim. Olmadı öğleden sonra çayyolu tarafındaki arkadaşlarla mini buluşma yaparız
Benim için çok zevkli bir tanışma oldu. Dürbünümü sıfırladığı ve krono ölçümü için Murat beye, çay için de Murat, Erdem ve Volkan beye teşekkür ederim.. (ben ayrıldıktan sonra ödendiği çin kim ödedi bilmiyorum:)
Sevgiler.
Ümit
Yine bekleriz. Saygılar.