Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
3 kişi tüfekle oyunuyo bir kişi önlerinde trap şişesini atıyor valla trap makinası olarak kullanıla arkadaş bayağı cesaretli imiş tehlikeli bir görev üstlenmiş..
3 kişi tüfekle oyunuyo bir kişi önlerinde trap şişesini atıyor valla trap makinası olarak kullanıla arkadaş bayağı cesaretli imiş tehlikeli bir görev üstlenmiş..
+1
güzel buluşma olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Ama bana atış güvenliği pek yok gibi geldi, özellikle ateşli buluşmalarında bu konuya biraz daha dikkat edilmesi lazım bence.
Aslında yivsiz tüfek atışlarına çok uygun bir arazi gibi gözüküyor. Gerekli güvenlik tedbirleri alınıp 50-100 metre atışları yapılsa ve çıkan sonuçlar yayınlansa forum üyeleri için çok faydalı olur. Ben şahsen çıkacak sonuçları çok merak ediyorum ve umarım bundan sonraki buluşmalarda bu tarz atışlar yapılır.