Evet, ben de 1-2 haftadır süren yoğun araştırmalarım sonucunda Patriot'ta karar kıldım ve siparişimi verdim! Gelmesini bekliyorum..
Webley Patriot .22 (5,5mm)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet, ben de 1-2 haftadır süren yoğun araştırmalarım sonucunda Patriot'ta karar kıldım ve siparişimi verdim! Gelmesini bekliyorum..
hayırlı olsun, kazasız belasız isabetli atışlar dilerim.
-
Amca patriotu test etmiş...
-
Arkadaşlar Webley Patriot topiği 10.000 görüntülemeyi geçti
-
- Resmi Gönderi
Çünkü tartışmasız pistonluların lideri (fiyat performans)
-
Çünkü tartışmasız pistonluların lideri (fiyat performans)
Mustafa Bey,Veli Bey problemli olan kurma kolundan şu anda olmadığını ama bir parti daha yaptıracağınızı söyledi. Şayet yaptırırsanız forumdan bir anons yapabilirseniz çok sevinirim. Ben de bir tane alıp daha sonra da bakım yapmak istiyorum..
-
Anlayamadım mustafa abi siz kurma kolunu yaptırıp satışa cıkartınızmı ki velibeyin elinde kalmasın?
-
Kurma kolunda problem ne zaman çıkacak merak ediyorum gerçekten, benimkinde şuan sorun yok, ilk günkü gibi, tek sorunu piston bölümüne giren uçtaki sac pim hafif yamulmuş durumda o kadar.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bir yanlış anlama var sanıyorun,kollar yapıldı,ölçü kontrolleri vs... hepsi tamam,şuan da Malzemelerin sertleştirilme işlemi yapılıyor,bir kaç güne kadar tamamlanacak.
-
Mustafa Bey Webleyle 400 bilemedin 500 atış yaptım ardından tetik resimdeki gibi işaretlediğim yerden kırıldı. Görev yapıyor ama tamamı kırılırsa bulabileceğim yer varmıdır.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Mustafa Bey Webleyle 400 bilemedin 500 atış yaptım ardından tetik resimdeki gibi işaretlediğim yerden kırıldı. Görev yapıyor ama tamamı kırılırsa bulabileceğim yer varmıdır.
Bu Webley Patriot ve Longbow tetik bıçaklarının sarı pirinç malzemeden olanlarının imalatı yapılıyor,yakın zamanda satışa sunulur,bunun dışında bu alüminyum olanını Hatsandan temin edebilirsiniz sanıyorum.
-
-
- Resmi Gönderi
-
Teşekkürler Mustafa Bey
-
nasıl kırıldı vallah çok merak ediyorum..bende webley almayı düşünüyorumda ondan dolayı ( )
-
- Resmi Gönderi
Kırılan kısımda bir yük yok,ve normal çalışma şartlarında parçanın o şekilde kırılması imkansız gibi bir şey,sanırım,sökülüp takılma sırasında,bir zorlama sonucu olabilir.
-
katılıyorum bu fikrine mustafa abi... bu arada benim saçmalar gelmiş 1 gün rötarlı olarak.... neymişde sürat cargonun bizim bu bölgeye bu gün servisi yokmuş ancak pazartesi göndrere bilirmiş 8 kilometrelik bir mesafeye....arkadaşlar veli abiden sıpariş verdiğinizde bizzat kendisine telefon edin sürat cargoyla yollamasın.....MNG cargo yada ARAS corgo ile göndersin hem daha hızlı elinize ulaşıyor ürün hemde kapınıza kadar geliyor ayrıca sıpariş verdiğiniz ürün bulunduğunuz bölge de ki buraya ulaştığında da size kısa mesajla bilgi veriliyor bilginize
-
Merhaba abiler ve amcalar. Bende veli amcadan bir webley patriot 5.5mm aldım. tüfekten memnunum ama victory sport 5.5 mm saçmalar çok rahat girdiği halde gamo Ts18 saçmalar namluya zor giriyor. Sorun bedemi acaba yoksa saçmamı büyük? Acaba zamanla geçermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
-
hiç sorun etme kendine bunu dostum saçmadan saçmaya fark var ayrıca gamonun saçmalarını kullan hatta varsa eski yastık evinizde 2 tane koy hedefe deneme yap her 2 saçma ile hangi saçmanın kuyruk kısmında yiv setinden dolayı daha belirgin iz kalmışsa o şaçmayı kullanmanı tavsiye ederim sana.saygılar hayırlı olsun
-
Merhaba 3 gün önce bende bir patriot aldım onur kardeşimizin başarılı ve özenli anlatımları sayesinde tüfeği dağıttım ama malesef namluyu çıkaramıyorum. Küçük emliyet vidasını çıkardım ama diğer büyük vida yarım tur atıyor başkada oynamıyor zorlayıp zarar vermek istemiyorum ama zorlamadığım da söylenemez. Yanımda kauçuklu gres elimde namlu ve pistonla kalakaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
-