Sevgili Mustafa abi ve diğer ustalara;
Webley patriot un hızı ve performansı genel bir yorum olarak incelediğimizde fiyat bakımından iyi bir tüfek olarak karşımıza çıkıyor.Genelde sorulan sorular ve yorumalrı okuduklarıma göre bu silahın tepmesi var ve sesi de.Peki bu tepme engellenirmi diye bir soru yöneltmek istiyorum ama şöyle bir yorumunuz u okumuştum evet yay tutucu ve keçelerle modifiye edilirse azalabileceği veya ben eğer ben yanlış okumadı isem,ama hızı ve performansının değişeceğini söylemiştiniz.Bu konuda sadece silaha genel bir bakım yapıp buda yeşil gresle yağlayıp tekrar takılıdıktan sonra performansının ve vuruş isabetliliğinin artacağını da söylemiştiniz.
Şimdi benim kafamda yorumları okuyunca acaba bu silah gerçekten güçlü olduğu için mi tepmesi fazla, eğer böyle olursa ki yorumlarınzda ve arkadaşlarında var zaten yorumu dürbünlü olarak dürbün seçiciliği gerekir denmişti.Bunun için bir modifiyeye gerek yok denmişti.ama tepme azaltma yoluna gidilirse bazı özelliklerinden vazmı geçmek gerekiyor.Biraz akarışık oldu herhalde ama abi aklıma geleni yazdım kusura bakmayın.