YATAGUN 80 fp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Mustafa abiden bu konuyla ilgili bilgilendirme bekliyoruz. Bu başlığı bende açmayı düşünüyordum , çok yerinde olmuş ;şrofls;.

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • o konu silinmiş sanırım.bence ısrarla bilgi istemeye gerek yok.zamanı gelince zaten bilgilendirme yapılır.mustafa amca'nın hassasiyetleri olabilir bu konuda.onu da düşünmek gerek.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • 80 fp havalı için deli bir güç .bu olay başarılırsa olağanüstü bir şey olur. guennes rekorlar kitabına girer . :S

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • anlaşılan böyle giderse gelmedik marka kalmıyacak hayırlı olsun ve bizlerde seçmekte zorlanacağız önemli olan en iyisini seçmek galiba

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)


    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Bi ara teorik bir bilginin pratiğe geçirilmesiyle yapılan ölçümlerde 80 fp güç ölçüldüğü ve üzerinde çalışıldığı ifade edilidi.Ancak o gün bu gün hiç bir bilgi sızıntısı yok!
    Bu güçte bi pcp 40 stabil atış yapma kapasitesine de sahipse iş bitmiş demektir.Geriye bence sadece satışı kalmış demektir.Merakla büyük bir başarı öyküsünü bekler olduk.Şöyle MADEİN YATAGUN PCP 80 fp yerli malı kuzusu bekliyor ülkemin güzel insanları.ÜSTAD'ım yokmu bir ışık sızıntısı veya son gelişmelerin bilgi kırıntısı...
    Veselam

    • Resmi Gönderi

    Ancak oldukça spesiyal bir silah olacağını yazabilirim, gravür işlemeler, ceviz kundak (isteğe bağlı ginb kundak), 5,5 kalibre, 5.56 (.223) kalibre ve 6,35 kalibre olarak 3 farklı LW Mach Grade namlu kullanıyoruz, çelik kullanılması gereken yerlerde özellikle çalışan parçalar 430 kalite paslanmaz çelik, paslanmaz çelik parçaların çalışacağı uçak alüminyumu gövde içinde sarı (pirinç) yataklamalar, yandan kurma bolt action solid paslanmaz çelik kol, 14 yada 16 lı şarjör (5,5mm için) şarjör boyu standartlardan 2mm daha uzun, 11mm lik Dynamic ve bazı solid pelletleri kullanabilmek için, şimdilik tüp kapasitesi 240cc ama estetiği bozmadan artırmaya çalışıyoruz, 2 kademeli güç ayar düğmesi sayesinde ister 40 ft/lbf, yada 80 ft/lbf güçte kullanabilecek, 22mm 60 santim BullBarrel namlu isteyene paslanmaz çelik isteyene asit karartma isteyene gizli susturuculu isteyene UNF1/2 dişli, ve son söyleyeceğim, silahı satın aldıktan sonra, silahın bolt iticisi ve namlusunuda ayrıca satışa sunacağız, yani 5,5 kalibre aldınızda 6,35 de olsun istiyrsunuz, kendiniz monte edebileceğiniz kolaylıkta bolt ve namluyu kolayca atışda bile değiştirerek farklı kalibreye geçebileceksiniz.

    İşin en güzel yanı ise kredi kartına vade farksız 24 ay taksitle satılacak, hazır olduğumuzda ön siparişle üretim yapılacak.

  • abi bu silah ne zamana piyasaya çıkar ? gerçekten dünyada havalı silahcıların hayallerini süsleyen bir tüfek

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Resmi Gönderi

    abi bu silah ne zamana piyasaya çıkar ? gerçekten dünyada havalı silahcıların hayallerini süsleyen bir tüfek

    Kasım da ön siparişi açacağız, 2 ay sonra Ocak ay'ı içinde de teslim etmeye başlayacağız.

  • şahsen ben hem 6.35 hemde 5.5 mm namlu kullanmak ısterim bu çok güzel bir haber.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Mustafa bey vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.Çalışmalarınızın devamını bekler Cenab'ı Allah'tan başarılar dileriz.
    Son olarak fiyat aralığı ne düşünülüyor.Bi de nacizane öneri olarak güç yapısının iki değilde değiştirilebilir çok kademeli(Condor da olduğu gibi)olması
    daha iyi olmaz mı?

    • Resmi Gönderi

    Condor daki çoklu kademe ayarında kademelerin verileri belirsiz ve sağlıklı bir yapı değil, bizim tasarladığımız yapı aslında çoklu yapıya müsait olsada, sağlıklı verilerin olabilmesi için minimumda tutmak istiyoruz,

    • Resmi Gönderi

    PCP ye ek olarak pistonlu tüfek de üretmeyi düşünüyormusunuz acaba Yatagun markası altında?

    Pistonlu silah üretimi 2009 da başlayacak.