Evanixler gelmiş galiba. Fiyatlarda fena sayılmaz. Alan birileri yorum yazarsa sevinirim. Güç, gurup, kalite?
Evanixler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Bu konuda bir çok yazı var forumda, biraz karıştırırsanız bulursunuz, gerçi hepside internetten araştırma yazıları, silah hakkında birilerinin deneyimlerini yazmaları şimdi değil, belki daha sonra birilerinin satın almaları sonucu gelecektir.
-
son aldığım bilgiye göre silahlar satılmış bitmiş .hadi bakalım değerlendirmeleri ve gurupları bi görelim
-
Alıntı
termopl
son aldığım bilgiye göre silahlar satılmış bitmiş .hadi bakalım değerlendirmeleri ve gurupları bi görelimAdanadayım benim haberim yok ne zaman geldi ne zaman bitti ,gerçi bilsem ne olacak ki ;kim kaybedecekte ,,,hakkaten hiç mi hv 100 kaybeden olmuyor yav
-
hocam çoğu ön siparişle satıldı bildiğim kadar zaten fazla gelmemiş belkide arkası gelmez
-
Tüfeklerin çoğu ön siparişle satılmış, kalan bi kısmı ise fiyatları açıklandığı gün bitmiş.
Benim bildiğim kadarıyla (bahtiyar abinin deyimiyle) kasım yada aralık ayında falcon, aralık yada ocak ayında ise tekrardan evanix'in modellerinden gelicekmiş.
Salı günü blizzard bolt action thumbhole 22. modelini görüp inceleme fırsatım oldu. Çok kalıteli bi işçiligi var bolt action sistemi çok tatmin edici geldi bana. Tüfeğin grupmanlarını merakla bekliyorum. -
Ben 50m ve 100m guruplarını (belki 150m) guruplarını merak ediyorum. Satın alanlar bizi çok bekletmeyip guruplarını paylaşırlarsa sevinirim.
-
bence hafta sonuna kadar bekliycez sanırım daha ellerine ulaşmadı bugün yada yarın ellerine geçer çekik gözlü evanixler bakalım nasıl çıkıcak
-
Dün toğay arkadaşımla adanadaydık.Evanix leri görmeye gittik ama malesef daha kargodan gelmemiş tüfeklerin coğunlugu bitmiş horozlu modelden hiç kalmamış.İşin garip yanı tüfeklerin sanırım 9 tanesi 4.5 cal. geri kaln 4 tanede 5.5 onlarda side lever.Şimdilik durum bu
-
Tüfeklerin çoğu ön siparişle satılmış, kalan bi kısmı ise fiyatları açıklandığı gün bitmiş.
Benim bildiğim kadarıyla (bahtiyar abinin deyimiyle) kasım yada aralık ayında falcon, aralık yada ocak ayında ise tekrardan evanix'in modellerinden gelicekmiş.
Salı günü blizzard bolt action thumbhole 22. modelini görüp inceleme fırsatım oldu. Çok kalıteli bi işçiligi var bolt action sistemi çok tatmin edici geldi bana. Tüfeğin grupmanlarını merakla bekliyorum.benimde en çok sevdiğim tüfek evanixler arasında acaba o tüfeği kim aldı
-
Hangi ara geldi hangi ara satıldı noluyor ya:s Alan arkadaşlardan yorumlar beklenmektedir
-
yanlış bilgim yoksa 40 adet civarıydı sanırım gelen tüfekler ön siparişle çoğu satılmış
-
benimde en çok sevdiğim tüfek evanixler arasında acaba o tüfeği kim aldı
Acaba kim aldı Cem hocam.Merhabalar buarada
-
evanixler satılmış alanlar kendini neden gizliyor .?yada bura ile alakaları yok mu acaba.? yani forum da takılmıyrlar sanırım.
-
arkadaşlar kısmet nasip olursa evanix ar 6 sahibi olucam.gizlenmek diye bişey yoktur bence bir hassada karşı taraf satıcısına ayıp olmasın namına bir çekingenlik vardır biz biz türklerde o sebeptendir herhalde.
-
ben Yatagun un üreteceği tüfeği bekliycem. az para değil evanixler. ona o parayı vereceğime üzerine birazcık daha koyup aslanlar gibi %100 yurdum malı, daha güçlü, daha kaliteli, teknik servis garantili bir tüfeğe sahip olmak isterim.
-
tabiyki zefkler ve renkler tartışılamaz,umarım dilediğin gibi bir tufeye sahip olursun ve inşallah ulkemizdeki bağzı aşılmazlar aşılır.
-
tabiyki zefkler ve renkler tartışılamaz,umarım dilediğin gibi bir tufeye sahip olursun ve inşallah ulkemizdeki bağzı aşılmazlar aşılır.
arkadaşım sizin daha önce bu forumdan atılan hunter9979 nickli kişi ile bir alakanız var mı?o da ''zevk'' kelimesini sizin gibi yazıyordu.
-
arkadaşlar bizim forumdan alanlar da var ama geneli dışarı satılmış bugun dagıtımı başlanacaktı tüfeklerin alanlar ilk yorumlarını yazacaklardır alanada satanada hayırlısı olması dilegiyle
-
benimde en çok sevdiğim tüfek evanixler arasında acaba o tüfeği kim aldı
Hayırlı olsun cem demek son 22 cal bolt action modeli sana nasipmiş, evanix dendiğinde aklımıza ilk gelen horozlu modeli oluyor ama bolt action mekanizması gercekten cok başarılı ben şimdiden pişman olmaya başladım almadığım için. Bakalım artık 2 ay sonraki partiyi bekliyeceğim.
İyi günlerde kullanman dileğiyle isabetli atışlar. -