Arkadaşlar Yatagun dan sipariş etmiş olduğum Gamo 6- 24 x 50 Tüfek dürbünü elime ulaştı.
Siparişlerim arasında bir kaç kalem daha malzeme vardı. fakat Sipariş sonucu gelen ekipman ve malzemelerin korunaklı bir şekilde profesyonlece hazırlanması çok hoşuma gitti. Teşekkürler yatagun..
En kısa sürede kendimce yapacağım test sonuçlarını sizler ile paylaşacağım :))
Gamo Cf - 30 için Gamo 6-24 x 50 scope :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan,benim sıparişide güzel paketlemişler dün geldi
-
- Resmi Gönderi
Övgüleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
Şu anda sipariş aşamasında olan çeşitli ebatlarda oluklu mukavva koli - kutular geldiğinde çok daha kaliteli paketleme olacak.
-
Hayırlı olsun Mehmet kardeş iyi günlerde kullan isabetli atışlar..
-
Aynı markanın 4-16x50 modelini kullanıyorum.
Görüntü kalitesi olsun paralax ayarları olsun çok kaliteli ve sağlam bir dürbün almışsınız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle -
çok teşekkür ederim arkadaşlar
-
Hayırlı olsun. Çok güzel bir dürbün. O silaha birazcık fazla gelebilir sanki.
-
Evet biraz fazla
ama kafaya koydum performansı arttırmak için piston yayını keçeleri ve pelletleri değiştiriom. Evvela işe Gamo nun altın renkli olan pelletlerini kullandım
gerçekten süper bir pellet diğerlerine nazaran daha isabetli ve fazla mesafe kat ediyor. Şu anda mak. 120 metre atış yaptım. isabetler gayet normal.
Yayı değiştirdikten sonra fotoğraflar ile beraber mesafeler ve atış ile ilgili video veya fotoğrafları sizelere ulaştırmaya çalışırım.
selam dua ile -
Evet biraz fazla
ama kafaya koydum performansı arttırmak için piston yayını keçeleri ve pelletleri değiştiriom. Evvela işe Gamo nun altın renkli olan pelletlerini kullandım
gerçekten süper bir pellet diğerlerine nazaran daha isabetli ve fazla mesafe kat ediyor. Şu anda mak. 120 metre atış yaptım. isabetler gayet normal.
Yayı değiştirdikten sonra fotoğraflar ile beraber mesafeler ve atış ile ilgili video veya fotoğrafları sizelere ulaştırmaya çalışırım.
selam dua ile
cfx kullanmıştım ve yapılabilecek herseyi yaptım modifiye adına nerdeyse. Maccari yay, keçe , altın tetik vs... Bence piston hacmi biraz daha büyük bir silahla deneyin modifiye işini. Hayal kırıklığı yaşamanızı istemem. -
Evet biraz fazla
selam dua ileMerhaba,
Kasım'dan bu yana tüfeği kullanıyorsanız yorumlarınız bana ışık tutacaktır. -
Arkadaşlar Yatagun dan sipariş etmiş olduğum Gamo 6- 24 x 50 Tüfek dürbünü elime ulaştı.Hayırlı olsun güle güle kullanın.