10 atışta 250 fps ye yakın düşme yapıyor, lazım değil kalsın her atış sonrası hedef noktası değiştireceğim diye bişey vurumazki bununla.
Seerhang 110 fp 1450 fps !
-
freedom_34 -
6 Kasım 2008 20:06
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim de videoları izlediğimde aklıma ilk gelen .22 Rimfire ile atış yapıldığı oldu. Ama gereksiz yorum yapmayım diyerekten yazmamıştım.
Aynı kanıdayım.İyi ve doğru bir gözlem. -
Bence bu videolarda dolandırıcılık kokusu var
-
merhaba arkadaslar, Bu işe son vermek için videoyu indirip videodaki sesleri ses analiz programı ile analiz yaptım. Bende de kendim ve arkadaşlarım tarafından çektiğimiz 20mt, 50 mt, 100 mt, 150 mt ve 200 mt atışlardaki sesleri hassas mikrofonla kaydettiğimiz dosyalar vardı. Analiz bitince meydana çıkan ses grafiği gösterdiki GREEK arkadaşımız yaklaşık 50 mt atış ile bu tahta ve şişeleri kırıyor
-
bunu zaten soylememiş miydiniz?
-
sızde amma yaptınız yanı adam atıyo vuruyo ıste. 250mt den duvar delecek nerdeyse. yok ateslıydı, yok 50mt dı, sırf yunan dıye bukadarda onyargılı olmayın canım calısalım belkı bızımde olur
-
Keşke gerçek olsa görüntüler. Ama malesef hiçbir videoda atıcı ile hedefi aynı kare içinde göremediğimiz gibi atıcının ateş ettiğini bile göremiyoruz. Ayrıca dediğim gibi 110fpe'nin o kadar küçük bir tüfek ve o kadar kısa bir namlu ile ulaşılabilecek bir güç olduğunu sanmıyorum. Tabii bu konuda uzman değilim. Üstadlara danışmak lazım.
-
sızde amma yaptınız yanı adam atıyo vuruyo ıste. 250mt den duvar delecek nerdeyse. yok ateslıydı, yok 50mt dı, sırf yunan dıye bukadarda onyargılı olmayın canım calısalım belkı bızımde olur
Çok araştırmacı bir yaklaşım
-
helal olsun yunanlı adama o domuz bıle avlıyodur sımdı bu sılahla
-