Çok güzel bir buluşma olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık, Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere inşallah.
16 Kasım 2008 ZEKERİYAKÖY Tüm Forumlar Dostluk ve Atıcılık Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bu airsoft olayı muthiş gerçekten. Amma farzedelim ormanda yürüyüşe çıkmış bir vatandaş,bu timle burun buruna geliyor Yusuuuf,yusuuf.
-
Işınlanma teknolojisi neden bu kadar geç kaldı ya.
-
yada bu vatandaş arkadaşların kim olduğunu bilmeyen silahlı biri. avcı veya çoban mesela. korkudan verirmiş saçmayı
-
Bu airsoft olayı muthiş gerçekten. Amma farzedelim ormanda yürüyüşe çıkmış bir vatandaş,bu timle burun buruna geliyor Yusuuuf,yusuuf.
ortam gerçekten gerçekci yani öyle birşey olsa tırsmamak mümkün değil ama işte silahların sesi fazla değil o yüzden kısa süreli bi şok olabilir anca
-
airsoftçular video ne zaman geliyo ya link atın bi izliyim şunu ordaydım gerçi ama
-
airsoftçular video ne zaman geliyo ya link atın bi izliyim şunu ordaydım gerçi ama
Airsoftçu değilim ama ufak bi video çektim.
Airsoftla plak atışı zor iştir
-
Bu videoyu 16 Kasım buluşmasını organize eden Mustafa Serdar Bey'e ithaf ediyorum. Teşekkürler herşey için.
<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=7207898481009929194&hl=tr&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>
-
- Resmi Gönderi
Jestin için teşekkürler Cahit güzel tanıtım
-