Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Domuz tamam da serçe biraz daha küçük bir hayvan. =) FX'ler, S410 ve HW100 kurtarır ama AR6'yı bilemiyorum. Kullananlar daha iyi yorum yaparlar sanırım.

Bu arada tekrar etmek zorunda hissediyorum, havalı tüfeklerle av yapmıyoruz. Neden? Çünkü kanun yasaklıyor, çünkü yasalara saygılıyız.

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

• 400 metreden domuz alan havalı bile vardı bir aralar

dostum yanlıs okumadım sanırım ne demek 400 m ya masallah o havalı degıl bence dırek snıper konumuna gırıyor ınsanda oldurur o ya :) yook bıze 200 metre olsun kafı domuza atacak tek kırmam var allaha sukur ;lol;;lol;;lol;

Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün

• dostum yanlıs okumadım sanırım ne demek 400 m ya masallah o havalı degıl bence dırek snıper konumuna gırıyor ınsanda oldurur o ya :) yook bıze 200 metre olsun kafı domuza atacak tek kırmam var allaha sukur ;lol;;lol;;lol;

kimseye söyleme abi sonra başımıza iş almayalım

• sirf 2oo metreden kutuyu vurmak icin mi almak istiyorsun? bastan söylüyüm 35 yasindayim 200 metre atisi henüz denemedim.150 metrede biraktim..200 metreyi kaldira bilicek dürbünün olmasi lazim. yaa 200 metre alti mesafede kutu denk geldi.hemen yakininda.onu nasil vuracaksin? bu mesafeler sanildigi gibi kolay vurulabilinir mesafeler deyil.dürbün click lerini su gibi ezberlemen gerek.her clik cevirmenin bir hesabi var.dürbün mildot cizgilerinin ne anlam tasidigini cözmen gerek.sana birde rangerfinder gerek,kutu kac metre de duruyor,senin dürbün orta noktasi orayi vururmu? üstündenmi gecer yoksa hedefe varmadan yeremi cakilir :him:s iste burda clik ayari yahut mildot cizgilerini kullanmak gerek.havada birde rüzgar varsa.

senin vurmak istedigin kutular pisti masasini kurarlar ;şrofls;. sanada ordan dört demli cay siparisi verirler ;şrofls;.

bu laptop dan yazmaya alisamadim.(noktali harfler cikiyor hep)

• Adamın elindeki nasıl

evet bu süper mustafa serdar abi getirtir bunlardanda görmesin valla :) ;şrofls;.;şrofls;.

Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün

• sirf 2oo metreden kutuyu vurmak icin mi almak istiyorsun? bastan söylüyüm 35 yasindayim 200 metre atisi henüz denemedim.150 metrede biraktim..200 metreyi kaldira bilicek dürbünün olmasi lazim. yaa 200 metre alti mesafede kutu denk geldi.hemen yakininda.onu nasil vuracaksin? bu mesafeler sanildigi gibi kolay vurulabilinir mesafeler deyil.dürbün click lerini su gibi ezberlemen gerek.her clik cevirmenin bir hesabi var.dürbün mildot cizgilerinin ne anlam tasidigini cözmen gerek.sana birde rangerfinder gerek,kutu kac metre de duruyor,senin dürbün orta noktasi orayi vururmu? üstündenmi gecer yoksa hedefe varmadan yeremi cakilir :him:s iste burda clik ayari yahut mildot cizgilerini kullanmak gerek.havada birde rüzgar varsa.

senin vurmak istedigin kutular pisti masasini kurarlar ;şrofls;. sanada ordan dört demli cay siparisi verirler ;şrofls;.

bu laptop dan yazmaya alisamadim.(noktali harfler cikiyor hep)

dostum o adıklarından ben hiç bişi anlamadım ben o kadara keskin nişancı olsam askeriye hemen kapar beni doğru Hakkari Şemdinli tepe başı görev yeri ;lol;;lol; ben vazgeçtim bu havalı 200 m işinden en isi asıncam tek kırmamı vuracam kendimi dağlara taşlara ;avci;;avci;;kihhik,

• dostum o adıklarından ben hiç bişi anlamadım ben o kadara keskin nişancı olsam askeriye hemen kapar beni doğru Hakkari Şemdinli tepe başı görev yeri ;lol;;lol;  ben vazgeçtim bu havalı 200 m işinden en isi asıncam tek kırmamı vuracam kendimi dağlara taşlara ;avci;;avci;;kihhik,

Sizin için de bizim için de en iyisi bu olur ;rofl.;:thumbdown:

• ;rofl.; bu konuyu nasıl kaçırdım ben ya ;şrofls;.

Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

• arkadaşlar evanix AR6 hakkında daha fazla bilgisi olan yokmu ben forumda okudum gibi pelleti namluda hazır bekletmiyor aksine mekanizma şarjörde vuruyormuş (tam anlamadğım için o vuran mekanizmanın adını affedin acemiyiz :) )doğrumu acaba bide pellet olarak baya pahalı arkadaşlar Fx pelletlerini bu silahta kullanabiliyormuyuz veya başka pelletleri kullanabilirmiyiz x;.zx;.zx;.z

• DEMEKKİ BİLEN YOK ANLAŞILDI ;$.,;$.,;$.,