hatsan At -44 5.5 mm susturuculu almayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz
hatsan at44 hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
iyiki bu siteye kayıt oldum.öğrenmek istediğim her şeyi öğrendim.hatsan defteri kapanmıştır.iyi bir tüfek tavsiyesi bekliyorum.saygılar.
-
- Resmi Gönderi
iyiki bu siteye kayıt oldum.öğrenmek istediğim her şeyi öğrendim.hatsan defteri kapanmıştır.iyi bir tüfek tavsiyesi bekliyorum.saygılar.
Öncelikle foruma hoşgeldiniz,
Tavsiye konusunda ;
- Kullanım amacınızı ayrıntılı yazın, yani (ben sadece ev içinde atış yapabilirim - arazide atış yapabilirim - kağıt target üzerine 10 - 25 metre gurup çalışmaları yapmak istiyorum - 70 - 150 metre arası atışlar yapmak ve bu mesafelerden şişe kırmak istiyorum) gibi,
- Bu hobi için ayırdığınız bütçe nedir ?
- Sizin için güçmü? isabetlilikmi? yada her ikiside olsunmu istiyorsunuz.
Bu soruları yanıtlarsanız, herkes size daha sağlıklı tavsiyelerde bulunacaktır. -
Bence hemen karar vermeyin.Forumda memnun olmayanların yanında memnun olanlar da var.Peşin hükümlü olmayalım.
-
evet bencede hemen karar vermeyin biraz daha araştırma yapın formu dolaşın...
-
at 44 lerin hepsi aynı değil biri iyi güzel isbetli iken başkası alakasız olabiliyor. biraz şans işi diyebilirim.
-
şans ve servise göndermek
-
Bütcenize baglı ama 1500TL evanix set' ler var onları tercih edebilirsiniz...
-
Defteri kapatmadan önce gidin deneyin kontrol edin. Hiç bir tüfek kusursuz değil ki forumu araştırın neleri göreceksiniz. Bizim E220 kompressor var mesela bana passat , jetta berbat bir araba görünür. Sürekli kulp takacak bir yer bulurum. Mükemmeli bulmak hepsini denemekten geçer bana göre ki burda çoğu kişinin yaptığı odur.
Saygılar
-
Konun tarihi eski olabilir ama hala güncelliğini korumakta olduğunu düşündüm yazdım