MOD125 SÖKÜLÜP TAKILMASI İÇİN ŞEMA VARMI NETTE YARDIMCI OLBİLİRMİSİNİZ
MOD125 ŞEMASI VARMI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
avcı hoca nın bir resimli anlatımı var mod125 için, sanırım bu çalışma size yardımcı olur abi
-
Buyuk harflerle yazmak bagirmak anlamina gelir ve forum kurallarimiza aykiridir
-
yardımın için saol sidepirensi07 tetik mekanizmasını dağıttım nasıl toplarım diye düşünüyorum olurda şema gözüne çarparsa biyerde bilgilendirirsen sevinirim....imla için kuur bakmayın...
-
Hatsannın kendisinde bile şema varmıdır acaba?
-
Eğer sonradan bir değişiklik yapmadılarsa MOD.135 ile MOD.125 tetik sistemleri aynı;
-
Nucleex verdiğin linkteki videoyu izlerken gülmeden edemedim.Heli rotorunu tetik sökmede mi kullandın
-
Hahaha evet. Şu 2 kanallı avuç kadar olan Sbego helikopterlerindi, 6 tane vardı hepsi hurda oldu.
-
youtube da izlemiştim adam 50 kalibrelik tüfekle 1/5 scale dragonflya ateş edip darmadağın etmişti.İçim gitmişti alete,tabi hiç durur mu serkan bende de 3 tane picco z tarzı heli vardı bi tanesini havada vurmuştum :):):)işin kötü tarafı indoor olduğu için kızılötesiyle kumanda ediliyordu ve dışarda kumanda fonksiyonsuz hale geliyordu.Bi depoda atmıştım ALLAH korudu da pellet sekip ne pilota nede bana bi zarar verdi ;avci;Her zaman kendime kızıyorum şu atışlarımı kameraya çekmem lazım.En kısa zamanda diğer helileride havada vurup kameraya çekmem lazım