MOD125 SÖKÜLÜP TAKILMASI İÇİN ŞEMA VARMI NETTE YARDIMCI OLBİLİRMİSİNİZ
MOD125 ŞEMASI VARMI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
avcı hoca nın bir resimli anlatımı var mod125 için, sanırım bu çalışma size yardımcı olur abi
-
Buyuk harflerle yazmak bagirmak anlamina gelir ve forum kurallarimiza aykiridir
-
yardımın için saol sidepirensi07 tetik mekanizmasını dağıttım nasıl toplarım diye düşünüyorum olurda şema gözüne çarparsa biyerde bilgilendirirsen sevinirim....imla için kuur bakmayın...
-
Hatsannın kendisinde bile şema varmıdır acaba?
-
Eğer sonradan bir değişiklik yapmadılarsa MOD.135 ile MOD.125 tetik sistemleri aynı;
-
Nucleex verdiğin linkteki videoyu izlerken gülmeden edemedim.Heli rotorunu tetik sökmede mi kullandın
-
Hahaha evet. Şu 2 kanallı avuç kadar olan Sbego helikopterlerindi, 6 tane vardı hepsi hurda oldu.
-
youtube da izlemiştim adam 50 kalibrelik tüfekle 1/5 scale dragonflya ateş edip darmadağın etmişti.İçim gitmişti alete,tabi hiç durur mu serkan bende de 3 tane picco z tarzı heli vardı bi tanesini havada vurmuştum :):):)işin kötü tarafı indoor olduğu için kızılötesiyle kumanda ediliyordu ve dışarda kumanda fonksiyonsuz hale geliyordu.Bi depoda atmıştım ALLAH korudu da pellet sekip ne pilota nede bana bi zarar verdi ;avci;Her zaman kendime kızıyorum şu atışlarımı kameraya çekmem lazım.En kısa zamanda diğer helileride havada vurup kameraya çekmem lazım