Kadir abi eline sağlık da böyle uğraşmasan da Yatagun'dan bir paket Fx pellet sipariş edip, onunla full destekli 30 metrede bir grup yapsana.
YENİ !! HATSAN MOD 95 SAS (TEPMESIZ YAYLI)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bu mesafeden şişe kırarmı, gibi gelebilecek sorulara bir cevap niteliği taşıyacağını düşünüyorum engin kardeş,
4,5mm fx yok diye biliyordum ben, ts10 ve promagnum kullanıyordum, bu fx pelletin tahribatı nasıl olur acaba ts10 a göre -
4.5mm Fx pellet var. Sert cisimler üzerinde tahribatı Ts-10 un daha iyidir diye düşünüyorum fakat Ts-10 kesinlikle isabetsiz bir pellet Fx'i dene farkı kendin gör abi.
Yumuşak cisimler üzerinde Fx'in tahribatı daha iyi. Ayrıca yumuşak ve 4.52 mm olduğu için namluya tam oturuyor. -
engin ts10 benim favori peelletimdir 50 metreden sonrasında yıkıcı olsun diye,hep bu pelleti kullandım,şimdiye kadar yaptığım 100 metre atışlarını hep bu pellet ile yaptım, fx pelletide alır denerim,altdaki grup 100 metre ts10 ile yapıldı x20 tüfeğim ile,fx pellet ile tek delik yapmaya çalışırım 100 metrede o zaman
nası yaptım bu atışları halen inanamıyorum
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090104/temp/7vtscxgg.jpg] -
Kadirizm sen bir ekolsun başka bir söz söylemeye gerek yok
-
abi ne patriot ne diana mod48, x20 nin bana verdiği zevki veremedi daha, hafif, yakışıklı, kurması kolay,güç desen 100 metrede her türlü şişeyi kırdım 4,5mm olmasına rağmen, şişe seçmez bu tüfek ince zayıf şişeleri yapıştırmak için bir kutu japon lazım
hatsan yayı takıp dışarıda test atışı yaptım,dürbün yok gez yok arpacık yok
tek atış tahmini 70 metredeki telefon direğin den takkk diye bir ses geldibazen kendimi bu tüfekde bu hobinin son noktasınamı geldim diye düşünüyorum
bu tüfekde artık yeni fazteziler üretmeye çalışıyorum usta
100 metrede ki şişeye rüzgarsız ortamda,roberto carlos gibi pellet e yön verip vurmayı planlıyorum
öbür türlü her attığımı vuruyorum yaff,canım sıkılıyor off off
-
Kadir bey fantezi arıyorsanız wanted filmindeki gibi mermilere (pelletlere)falso vererek atmanızı tavsiye ederim.
-
Sevgili üstadım sen falso ile uğraşma atışı yap sonra hedefe koş kendi attığına kendin hedef ol belki keser nacizane saygısızlık etmek istemem sizi belki bu keser diye düşünüyorum
-