Kargocu arkadaşa tembihledim adrese teslim etmenize gerek yok ben kendim gelir alırım diye saat 14:30 gibi gittim aldım hemen göl kenarına gittim marangozda yaptırdığı hedef platformuna hedef kağıdımı yapıştırdım ve üzerinde gelen 120 barlık havayla 20 n bi kaç atış yaptım ses tiz çıktığı için dedim bu ne yahu atmıyomu bu yoğsam dürbün ayarını hiç kurcalamadan yaptığım halde baktım siyah noktada tek delik nerdeyse sonra gaza gelip aldım elime pompayı bastım gaza bas allah bas 200 bar a vurdum ibreyi adımladım 48 adım lazer metreyle tatbik 49,25 mt geldi yeni bir kağıt koydum geldim aracımın yanına baktım kamışların arasında kalmış tekrar gittim 3-4 adım daha ileriye açıklığa koydum yanına da şişe,... başladım atışa önce ayakta desteksiz 3 atış, benim dürbün biraz dandik olduğu için tam net göremiyordum atışları, sonra atışlara araba da devam ettim al dürbünüyle baktığımda şaşa kaldım 4 tanede şişeye şişeyi resmen traş etti resimleri koyabilirsem en yakın zaman da gönderecen
dürbün 3-9-40 öle bişidi herhal
pallet: fx pallet. kutusunda çıktı
rüzgar :orta
sonuç :mükemmel(tüğfek açısından verdiğim paraya değdi)(benim açımdan sa hala keyfini sürüyorum)