Konyadan tim kuracak arkadaşlar yokmu şöle hafta sonları bi araya gelsek atış falen yapsak piknik falen hani
Konyadan Yokmu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konyadan tim kuracak arkadaşlar yokmu şöle hafta sonları bi araya gelsek atış falen yapsak piknik falen hani
forumda Konya'dan arkadaşlar var, umarım buluşup bu hobiyi zevkle paylaşabilirsiniz
-
Konyaya 5 saat uzaktayım Karaman/ERMENEK'te bende çok isterim. Hayırlısı bakalım belki bahara doğru Meram bağlarında neden olmasın...
-
TeaMMeraM için Nişancı da lazımmı?
Benim Patriotun ömrü arabanın bagajında geçiyor, heran bir fırsat bulurumda gider atış yaparım hayaliyle ama nemümkün. Bu iş tekbaşına olmuyor, o yüzden Konya da buluşma tertip edilmesi durumunda ben herzaman hazırım.
Selamlar
-
ben de varım ;konuyu hortlatmak istemedim ama ben de katılırım böyle bir organizasyon olursa.
konya-kumköprü. -
bende gonyalıyım merkez
-
Vay kardaslarım vay nerelerdeydiniz siz.
-
Demekki biraz daha çabalasak 10 kişiyi bulacaz yazın birkaç tertip yaparız artık
-
Arkadaşlar hakikaten ya, bakın yaz geldi sayılır. Goca Gonya dan 10 kişi çıkaramazsak ben Ankaraya taşınır, Ankara Team e kaydımı yaptırırım hee.
Bence biriniz bi tarih atın ortaya herkes o tarihe göre ayarlasın kendini işini-gücünü. Fire vermeyelim, tanışalım, atışalım. mis gibi mangalımızıda yapalım. Zaten biz Barbaros kardeşimle son 2 aydır buluşup tanışmak için efor sarfediyoruz, hiç olmazsa bu vesile ile tanışırız
Selamlar
Emrah
-
- Resmi Gönderi
Sooder beyşehirde ikamet ediyor, buluşmayı altınapa barajı civarında yaparsınız, piknik alanlarıda güzeldir oraların, olmadı tutlukırı yada çayırbağıda olur.
-
cumartesi yahut pazar sabahı erken den çıkarsanız akseki yi aştınız mı manavgat dasınız hem atış yaparız hemde denize gireriz nasıl ama ayrıca hemşeri de sayılırız benim anne tarafı konyalı
yazın bura da cuma cumartesi pazar konyalı günü kimse beni yanlış anlamasın,zaten konya da memleketim sayılır,sahilde elimde olta takımı ile yürüyorum 150 metre filan var adamın biri dolmuşdan indi denize koşarak gidiyor ama üzerinde şort mayo yok şaban donu var suya bir atlayışı bir de kalkışı vardı ben dedim bu adam kesin bizim otaraflar dan plakayı görünce haklı olduğum ortaya çıktı normal de o don ile denize girmek yasak ama nerde uyaranespiri bir yana gelirseniz beklerim arkadaşlar bu tarafa şişeleri bile hedefe diker hazır kıta beklerim vallah
-
Arkadaşlar hakikaten ya, bakın yaz geldi sayılır. Goca Gonya dan 10 kişi çıkaramazsak ben Ankaraya taşınır, Ankara Team e kaydımı yaptırırım hee.
Bence biriniz bi tarih atın ortaya herkes o tarihe göre ayarlasın kendini işini-gücünü. Fire vermeyelim, tanışalım, atışalım. mis gibi mangalımızıda yapalım. Zaten biz Barbaros kardeşimle son 2 aydır buluşup tanışmak için efor sarfediyoruz, hiç olmazsa bu vesile ile tanışırız
Selamlar
Emrah
Dostum ben bu hafta nısanlanıyorum ondandır pek bos vaktım yok ama su telaseleri atalım guzel bır bulusma yapalım gelen gelır zaten mangal dedin mi hic bir konyalı hayır demez
-
Şimdiden Tebrik ederim....
-
Konuyu bir hortlatayım arkadaslar tanisalim da bizde bir seyler yapalım oturup duruyoruz tek basımayım dıyede bir yere gidesim gelmiyor bir yerler belirleyelimde gidelim atalım biraz mesela haftaya o zamana kadar herkes gorur heralde 27.12.2009 olabilir herkes bir selam versin gelecekleri bilelim de hamde tanısırız
-
Gelemem ama gelecek arkadaşlara bol keyifli atışlar dilerim
Malum hafta sonları ve çarşamba günleri yasal av günleri.. Av sezonu dışında buluşmalara her türlü varım
Saygılar sevgiler
-
Evet arkadaslar konuyu tekrar hortlatayım yarın ne yapıyoruz