Havanın durumu belli değil ama bu haftanın başlığı benden olsun, kimler gelebilir. Kar yağmadan önceki son buluşmamız bu olabilir
22 Kasım Cumartesi buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben hava cok bozuk olmaz ise Sabah 9-10 arası katılabilirim sanırım ....
-
ben gelirim, herhalde
-
Benim işim var ben gelemeyeceğim. Size iyi eğlenceler.
-
ben gelirim, herhalde
Herhalde derken, eh yani her halükârda anlamında mı, yani belli olmaz herhalde anlamında mı?
Yahu biraz erken gelin de sabah sabah çamlıkta tek başıma kalmayayım. Sonra aynen böyle oluyorum sağa sola şaşkın şaşkın bakıp gereksiz pellet harcıyorum...
-
Kamuran abi bi problem olmazsa ben seni yalnız bırakmam.
-
Kamuran abi bi problem olmazsa ben seni yalnız bırakmam.
Bak işte buna sevindim... Sabah kahveleri de benden olsun o zaman...
-
Herhalde derken, eh yani her halükârda anlamında mı, yani belli olmaz herhalde anlamında mı?
Yahu biraz erken gelin de sabah sabah çamlıkta tek başıma kalmayayım. Sonra aynen böyle oluyorum sağa sola şaşkın şaşkın bakıp gereksiz pellet harcıyorum...
her halükarda gelirim, saatine bişey diyemiyorum.
eblemis senden çıt yok geleceksen, buluşup gideriz.
-
chrono da olucakmı buluşmada acaba? olursa vedee izin çıkarsa patriotla bir iki pelleti ölçmek isterim
-
chrono da olucakmı buluşmada acaba? olursa vedee izin çıkarsa patriotla bir iki pelleti ölçmek isterim
chrono yanımızda olur, izin ne demek tabii ki ölçersin
-
Ben işim bitince gelmeye çalışacağım. Telefon ederim size.
-
eblemis senden çıt yok geleceksen, buluşup gideriz.
Abi şu an kesin bişey söyleyemiyorum. Ancak yarın belli olur durumum. Ben sana haber veririm.
-
merhabaaa,
o zaman şu sabah kahvelerine 1 bardak ta benim için ekleyin
saat kaçta ve nerede?
-
merhabaaa,
saat kaçta ve nerede?
Köksal hoşgeldin,
yer aynı yerde, saatini akşama belirleriz herhalde. -
merhabaaa,
saat kaçta ve nerede?
Hoşgeldin Köksal, yer aynı tepedeki çamlık, saat olarak ben 07:30 -- 08:00 arası orada olurum...
-
evett, hadi arkadaşlar katılımı artıralım , yokmu başka gelenn hadeee yılın son fırsatıı
-
yarın yağışlı görünüyor ?
-
Niye yılın son fırsatı olsun Serdar, Eşime göre bize Allah akıl fikir versin ama geçen yıl kar yağarken bile atış yapıyorduk hatılarsan..
-
Niye yılın son fırsatı olsun Serdar, Eşime göre bize Allah akıl fikir versin ama geçen yıl kar yağarken bile atış yapıyorduk hatılarsan..
+1
paintball toplarının kar üstündeki patlamaları ve karın turuncu renge dönüşmesini hiç unutmuyorum.
not: kurt puslu havayı sever
-
yalnız bu sefer fotoğraf makinası (resim makinası ) video kamera ne varsa getirin
-