Rüzgarlı ve güzel bi gündü, bol bol sohbet muhabbet ettik. Ama atış yapabildik desem yalan olur, o yüzden demiyorum. Vuramadığımız paintball toplarını ezerek patlattım Atilla bey ve Köksal arkadaşımızda bugün aramızdaydı. Kendileriyle tanışmaktan çok memnun oldum.
22 Kasım Cumartesi buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkürler.
Askerlik sonrası eski günlere dönerek ilk buluşmaya katıldım. (Biraz gecikerekte olsa) rüzgar aşırı derecede estiysede yinede ilk kez karşılaştığım Fx ler beni bir hayli memnun etti. Bir ara Revo yu alarak gruptan uzaklaşıp sağ taraftaki tellerin orada 3-5 deneme yaptım. (itiraf edeyim : Revo ile aramızda o an küçük bir romantizm ve aşk yaşandı :p ) inşallah yakın zamanda gamo'nun abilerine kavuşmak dileğiyle. Saygılar -
Teşekkürler.
Askerlik sonrası eski günlere dönerek ilk buluşmaya katıldım. (Biraz gecikerekte olsa) rüzgar aşırı derecede estiysede yinede ilk kez karşılaştığım Fx ler beni bir hayli memnun etti. Bir ara Revo yu alarak gruptan uzaklaşıp sağ taraftaki tellerin orada 3-5 deneme yaptım. (itiraf edeyim : Revo ile aramızda o an küçük bir romantizm ve aşk yaşandı :p ) inşallah yakın zamanda gamo'nun abilerine kavuşmak dileğiyle. Saygılaröyle bir aşık olmuşsun ki.3-5 deneme dediğin 1 şarjör dü..şişeleri pıtır pıtır patlattın
-
Bu arada güzel bir buluşmaydı.Ekip dahada kalabalıklaşıyor aman Allah bozmasın..
-
baktım sağ taraftaki arazi biraz atıl kalmış. kıyısında köşesinde otların arasında kalan şişeler vardı uzaklarda. onları temizledim zaten orda aşık oldum ona
-
Askerden sonra bu durumlara sık rastlanır, gördüğüne aşık olur insan
-
Bak bu iyiydi murat abi :D:D:D:D:D
her nesne (canlı-cansız) için geçerli bu. -