silahı dik halde iken kurarken pelletin düştüğü oluyor
bunun silah zararı var mı ?
Tetiği Silah Boşken Çekmek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Biraz daha açabilir misin?Anlayamadım tam olarak?
-
Anladığım kadar ile, silahı kuruyor, pelleti namluya yüklüyor, namluyu kapatacağı sırada pellet yere düşüyor ve içi dolu sanıp atışı yapıyor, boş atış yapmış oluyor.
Bundan bu kadarı anlaşılıyor.
-
Ama anlamadığım şey, benim 135'te pelleti namluya yükleyince asla düşmüyor, elimlede çıkaramıyorum, hem örnek hemde H&N denedim sorun yok.
-
peki hakan abi tüfeği boş olarak attığımızda oluşacak sarsıntıdan dürbün hasar görür mü
-
bağdaş kurarak atış yapıorm
silahı kurarken yere dik oluyor yerçekimi sağolsun namluyu pelleti yerleştirdikten sonra kaparken arada düşüyor pellet.
pellet düştükten sonra namluyu tekrar kırıp pellet koysam sorun olur mu ? -
Elbette sorun olmaz, yeniden aynı şekilde kurulmaz yani namluyu kırdığında namlu birden düşer çünkü yay kurulu durumdadır. Birden düşmemesine dikkat et.
-
Evet sorun olmaz.Hatta namluyu kırdıktan sonra namluyu elinde sıkıca tutup tetiği çekersen yay kurulmamış eski haline döner.Ama dikkat et elinden kaçırma.Yoksa S şeklinde bir namluya sahip olursun
-
Maalesef öyle yapamaz, kilit namlu kırılmış durumdaki iken tetiği düşürmeye izin vermiyor.
Birde sen madem 135'i sevmiyorsun, namluyu sök bana ver.
-
Maalesef öyle yapamaz, kilit namlu kırılmış durumdaki iken tetiği düşürmeye izin vermiyor.
Birde sen madem 135'i sevmiyorsun, namluyu sök bana ver.
Güvenlik kilidini kaldırıp yapamaz mı?
-
Güvenlik kilidinden bahsediyorsan güvenlik kilidini oynayarak denedim mi denemedim mi hatırlamıyorum, ama silahı kurupta tetiğe bastığımda tetik işlemiyor yani kilitli durumda oluyor.
-
güvenlik kilidi namlu kırık iken açılmıyor ben denedim
-
Tetiği söküp gerekli yerlerde oynama yaparsak güvenlik kilidini devre dışı bırakabiliriz, mesela ben çokda sevmiyorum otomatik kiliti, bunu rahatlıkla devre dışı bırakabilirim, hayırlısı ile bir yollasaydı Hatsan şu piston keçelerini toplayacağım tüfeği.
-
emircani büyük ihtimalle 1 ytl lik mermilerden kullanıyorsun. Bu mermilerin arka kısmı biraz daha geniş ve dediğin gibi düşüyor. Benim testlerimde en iyi istikrarı yakaladığım ve namludan hiç düşürmediğim mermi gamo hunter. Sanada tavsiye ederim.
-
Bir 5.5 mm MOD.135'im olmadı, 6.35 mm'de kesinlikle düşme olmuyor namludan, sıkı sıkıya oturuyor pellet namluya hem örnek hemde H&N marka olanlar.
-
Gamolarda silahı kurduğunuz zaman silah namlusu kırık vaziyette iken tetik çalışmaz.Tetiği çekseniz bile boşa çalışır.Hunter440 ın tetik mekanizması dahil her tarafını söktüm ve wehirauch lardaki milli tetik sistemi kullanılmıyor.Piston kenarında bulunan bir tetik dili sayesinde silah kuruluyor...Namluya sıkı oturan iyi bir mermi istiyorsanız h&n baracudayı deneyin derim...