Yaylı seçimi ve pelet hız etkisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • değerli abilerin görüşlerinden anladığım kadarıyla : bir HW 97 4.5 yanında bir diana 460 5.5 birde yanında bir pcp oldu mu mukemmel bir koleksiyon olur .

• bu 2 kat güçlü kelimesini en çok ben kullanıyorum sebebi daha önceden kullanmış olduğum hw 77 güç modifiyesi yaptığım tüfek ti modifiyesiz 50, 60 metrede modifiyelide max 70 metrede şişe kırarken diana 54 ile 140 metrede kırmamdan dolayı böle bir cümle kullandım hw 77 ile yapılıcak bütün atışları yaptım dizel ile 100 metrede soda şişesi kırıoyor ama normal sartlarda max 70 metre idi ankaranın hava şartalrından dolayı belki hw orda 100 metrede şişe kırabilir ama istanbulda mümkün olamayan bişi artı sıcak ve soğuk havanın hızı etkilediğinide bu pazar günü keşfettik.

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kartalcin (27 Kasım 2008 18:58).

• bu 2 kat güçlü kelimesini en çok ben kullanıyorum sebebi daha önceden kullanmış olduğum hw 77 güç modifiyesi yaptığım tüfek ti modifiyesiz 50, 60 metrede modifiyelide max 70 metrede şişe kırarken diana 54 ile 140 metrede kırmamdan dolayı böle bir cümle kullandım hw 77 ile yapılıcak bütün atışları yaptım dizel ile 100 metrede soda şişesi kırıoyor ama normal sartlarda max 70 metre idi ankaranın hava şartalrından dolayı belki hw orda 100 metrede şişe kırabilir ama istanbulda mümkün olamayan bişi artı sıcak ve soğuk havanın hızı etkilediğinide bu pazar günü keşfettik.

+ 1*1=1 ;şrofls;.

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png