Yeni bir pellet testi yapmak istedim .
Gamo rocket yiv-set testi.
benim ultra modifiyeli özel dövme namlulu diana 350 .22 cal.de namluya çok güzel uyum sağladı namlu ucuna yumuşak bir şekilde oturma yaptı, ve namlu girişinden çıkışına kadar harbiyle itekleyerek çıkardım çok zorlanmadan Air arms pellet gibi çıktı yiv-set izleride belirgin ve çok düzgün idi.
Bu pellet benjamin gibi 14.3 grain benim silahımda benjamini Mustafa beyin testlerine göre 1155 fps hızda atıyor idi .
- Acaba bu rocket pellet de hız olarak en az benjamin kadar veya daha hızlı atabilirmi çünki benjamin in namlu uyumundan rocket daha iyi ve daha yumuşak çıkış yapıyor( harbi testi ile ). benjamin rocket e göre zorlanıyor.
- rocketin BC (balistik katsayısı ) sini bulabilirmiyiz. benjaminin BC si .026 olduğunu biliyoruz.
- daha önceki arkadaşların rocketle güzel gruplarıda çıkardığını da biliyoruz. bu formda da var.
-rocketin ucunda çelik bilya olmasından dolayı deliciliği yüksek bir pellet olduğunu ve av amaçlıda kullanıldığını sanıyorum (.Formdaki arkadaşımızın emaye tencere delme testi örneği ).
Bilgilendirilmeyi bekliyorum saygılar..