[Resim Engellendi: http://www.okyanusmarket.com/images/gamo%20exp20%20_300.jpg]
Bu ürünü kullanan var mı. Ben internette nasıl doldurulduğuna dair bir video izlemiştim. Sadece meraktan bir tane yapmaya karar verdim. Plastik olarak namluya tam oturan birşey bulmaya çalışırken enjektörlerin iğne korumasının 5,5 mm için biçilmiş kaftan olduğunu farkettim. Fişek gibi çıkarmak için tasarlanan çıkıntı da tam oturdu. Oringe hiç etkisi yok. Ucunu kestikten sonra öne ve arkaya kağıt ile tıpa yaptım. İzlediğim videoda orjinal fişeği doldurup içine mum döküyordu tıpa amaçlı. Ancak mumun namluya zarar vereceğini düşünerek bundan vazgeçtim. Aslında kağıtta problem çıkarabilir düşüncesiyle yerine ayakkabı içlerinde kullanılan keçeleri delgeç ile delip koysam nasıl olur. Hem temizlik hem tıpa Sıra sorularımda.
1:Tüfeğin yivlerine kullandığım küçük kurşun saçmalar zarar verirmi.
2:Namludan çıktıktan sonra mod 125teki arpacığın takılı olduğu moderatör benzeri parçaya çarparak kırılmasına sebep olabilir mi ?.
3: Zarar vermeden çıkarsa ne kadar etkili olur.
4: Yive zarar vermedi . Moderatörü kırmadı. Namludan etkili olarak çıktı ve işe yaradı diyelim. Benim tasarladığım ile orjinali arasında büyük farklılık olur mu ?
Sanırım namlu o parçanın yarısında bitiyor ve aradaki boşlukta ilerlemek zorunda kalacaklar. Sonuçta bu ürünün asıl amacı skeet tüfeklerinde kullanmak ama yivli tüfekte ürünü kullanan arkadaş varsa yorumlarını esirgemezse sevinirim. Saygılar.