arkadaşlar aynı yer saat 9.30 uygunmudur?
03 Kasım 2007 Ankara buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
uygundur bence.
-
- Resmi Gönderi
Buluşmanın fotoğraflarını paylaşmayacakmısınız ?
-
buluşmaya sadece Nighthawk ve ben katılabildik, hala hw100'lerle pek güzel oynadığımızdan, fotoğraf çekmeye vaktimiz olmadı
-
Abi şunu doldururken sağından solundan güzelce bir fotolarmısınız.
Benim silahı duvardaki yerine astım lakin henüz tüp almadığımdam öylecene duruyor
Belki polat abinin tüpünden doldurabilirim gerçi onda air arms aparatı var bu quick fill i kullanamayacağım ama eski sistem belki doldurabilirim ama çıkan parçalara o kadar yabancıyımki ne yapıcam hiç bilmiyorum -
- Resmi Gönderi
Polat abinin aparatının hortum ucundaki silahına takılan sarı parça vidalı,onu söküp senin silahın şu c.. gibi parçayı hortuma vidalıyor ve dolduruyorsun.
-
Fatih Kardeş yeni silahın hayırlı olsun..
Söylemeye gerek yok tüpüm kullanımına hazır: istediğinde beni ara. Buluşalım. -
Abi sağol süpesin
ilk fırsatta yanındayım -
Tüh yaa kaçırdım bu buluşmayı, sayın ustalar birdahaki ankara buluşmanızda aranızda mishafir, meraklı, çok soru soran birisini davet etmek isterseniz, ben buradayım, hatta gmby ile gelebilirim. Ama birer elde bana atış yaptıpırsınız dimi, benim bir okum bile yok
SAYGILAR...
-
Tüh yaa kaçırdım bu buluşmayı, sayın ustalar birdahaki ankara buluşmanızda aranızda mishafir, meraklı, çok soru soran birisini davet etmek isterseniz, ben buradayım, hatta gmby ile gelebilirim. Ama birer elde bana atış yaptıpırsınız dimi, benim bir okum bile yok
SAYGILAR...
Korhan bey hoşgeldiniz,
haberleri GMBY'den alabilirsiniz, ama bu buluşma çok eski, 24 Kasım başlığından takip edin lütfen.