Hava şartları müsait olursa kimler katılabilir..
13 Aralık 2008 Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İnşallah
-
bir terslik olmazsa ben katılırım.
-
Ben de katilirim
-
Tüfeğim yok onu söyleyeyim. Tüfeğimi Adana'daki küçük yiğenime hediye ettim artık cfx elden çıktı. Hava iyi olursa gelmeyi düşünüyorum.
-
Ben de bir terslik olmazsa gelirim...
-
ben de ankaradayım şu an tüfeklerimi evde bıraktım tanışmak için gelebilirim
-
ben de ankaradayım şu an tüfeklerimi evde bıraktım tanışmak için gelebilirim
buyrun, bekleriz.
-
Aslında gelip dürbün ayarı yapmak istiyorum ama kısmet. Zor ama gelmeye çalışacağım.
-
Silahı olmayan arkadaşlar'da katılabilir Mevcut silahlarımızla atış yapabilirler,her zaman yanımızda fazla silah getiriyoruz...
-
ben bugün gidip biraz silahı soğuğa alıştırdım
-
huzursuzluğa neden olabilecek mesajlar tarafımdan silinmiştir.
keyifli atışlar
-
aslında bende bugün gitmek istiyordum ama soğuktan çekindim. ankaradaki son günlerimi iyi değerlendirmem lazım sonra abbas yolcu
-
aslında bende bugün gitmek istiyordum ama soğuktan çekindim. ankaradaki son günlerimi iyi değerlendirmem lazım sonra abbas yolcu
e hiç gelmiyecek misin? bayramlarda falan?
-
bilmiyorum Erdem abi gidip görmek lazım birşeyler söylemek için. arada kaçamak yaparım gibi.
-
Merhabalar
Toplantıya katılmak istiyorum Yeri ve saatini öğrenebilirmiyim....
-
Merhabalar
Toplantıya katılmak istiyorum Yeri ve saatini öğrenebilirmiyim....
geçen yılki başlığa sizin için verdim yer-saat bilgilerini.
-
biz izmitteyim pazartesi de istanbulda yatagun dayız ziyarete gidecez gelemiyoruz malesef.:)
-
geçen yılki başlığa sizin için verdim yer-saat bilgilerini.
kusura bakmayın ama dediginiz yere bakıyorsam birşey göremiyorum. Benim acemiligime verin.
-
Bu buluşmaya gelemiyorum, şehir dışında olduğum için katılamayacağım fakat önümüzdeki hafta buluşma olursa ordayım...
Yeni Hatsan AT44WX-10 tüfeğim gelsin sabırsızlıkla onu denemek için yanınızda olacağım
-