Bulleye Enes abimde ''İhtiyar'' Ülkü amcam'dan modifiyeli bir Diana mod 54 var.
AİRKİNG OFFHAND 153 METRE DÜRBÜNSÜZ
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Bulleye Enes abimde ''İhtiyar'' Ülkü amcam'dan modifiyeli bir Diana mod 54 var.
Mod52
-
kara şişe beklemiyomuş hakketten bizde bikeresinde balon getirdik araziye biyere astık. vuracaz edecez derken, bi baktık çocuklar toplamış balonları aynen götürüyolar baka kaldık balonların ardından
Buluthan buarada bende özledim şu arazi marazi işlerini bi foto patlatayım anılar tazelensin....
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/081218/temp/ww4bchvz.jpg]
en çokta şu kapak kesme şeker günlerini özledim. kebap gibi çöpşişlere diziyoduk şişe kapaklarını diziyoduk bide fosforlu boya sıkıyoduk inek gibi parlıyodu bi ara gidelim valla zaten gaza gelirsek yine 2 haftada bir toplanıp gideriz. -
abi bu resim ne yaw vallahi 10 numara cıkmışolmuş helal olsun be işde ask budur bence kar yagmur fırtına (fırtınada olmuyo tabi) demeden bende gaza geldim vallaha haftaya yapalımbe abi buluşma cok güzel olur valla
-
Balonlar ve şişeler allahtan önceden toplanmış.
Bir de tam atış anında almaya gelselerdi neler olurdu ki
-
Resim gerçekten gaz verici
-
2. Dünya Savaşı, Rus cephesindeki bir Alman Sniper'ı gibi
-
Rus cephesinde alman sniperı ne arıyo abi arayamı karışmış ??
-
e Almanlar 2. Dünya Savaşı'nda Rusya ile savaşmadılar mı Volkan? bizim cephelerle karıştırma ...
-
savaştılar abi doğrudur.işte almanların stalingrad'a dayanmasıyla sniper savaşlarıda başlamıştı'da ne işi var karşı tarafın cephesinde o bağlamda sey ettim
-
Enemy at the Gates -Kapıdaki Düşman filmi ?
Almanlar'ın 2. Dünya Savaşı'nda Rusya'yı işgali, sonrasında soğuk iklim şartlarının yardımıyla geri püskürtülmeleri falan, tarih yani. Oraya giden Alman birliklerinde Mozambik'li sniperlarmı vardı Volkan ? -
Yok be erdem abi... almanların arasında bi rus sniperi falan gibi algıladım birden olayı ondan öyle dedim... hani almanların kendi cephesinde, rusların kendi cephesinde durması gerekir ya,rus askerinin ne işi var alman cephesinde !! gibi bi mantık yürüttüm ondan öyle dedim
-
Mod52
Ahahah acayip dikkatsizim ellerimle kullandığım tüfeğin adını yanlış yazdım 4.5mm bir Diana Mod 52...
-
Balonlar ve şişeler allahtan önceden toplanmış.
Bir de tam atış anında almaya gelselerdi neler olurdu ki
Aslında aklımdan bir uyarı atışı yapmak geçti ama kaza ile adamı vururum diye vazgeçtim. -
kartal göz kartalcin tebrik ederim yine yeteneğini göstermişsin
-