Pas eser miktarda subab dişlerine işlemiş durumda. sıfır bir tufek için ciddi bir sorun neyseki gerekli tedbirleri aldım. en azından dikkat edersem ilerlemiyecegini biliyorum.
Valla dedigim gibi Biligisizlikle cesaret gelir. Ama genede meslegim icabı bir makinaya baktıgımda yaa ben bunu sokerimde toplarımda deme cesaretini buluyorum kendimde. Açıkçası Sokmek sorun deyil benim için ama Sıfır paketinden cıkmış bir makinayı sökmek tabiki üzücü. Daha ilk geceden herşeyi yaşamak gibi bişi. Pek gizemi kalmadı anlıyacagınız. Ama silahın az öz ve basite indirggenmiş yapısını taktir etmedim deyil. Kesinlikle gereksiz her detaydan arındırılmış bir sistem. Bu genelde uzun vadede sorunlara yol acar ama 2 yıl dayansın yeter.
Bu arada ara uzatma parcasının subab yatagının dibine deyilde hava tupunun açıktaki ucuna takılsaydı bu kadar sorun yaşıyacagımızı sanmıyorum. Bir daha uzatmayı taktıgımda ön uca takacagım. Birde sokmesemde namlunun sökülme mantıgından anladıgım kadarıyla cok kolay bir sekilde Namlu degiştirmek mumkun. Acaba 65 cm Walter namlusu kolay tedarik edilirmi yada uzun namlu FX T12 ile uyumlu bulunabilinirmi..
Herkeze iyi atışlar . Cumartesi görüşürüz