selam arkadaşlar ben hatsan mod 125 almak istiyorum elimde bi adet 10 yaşında hatsan 4.5 mm bir adet mod 60 bir adet gamo p23 var şimdi ben mod 125 in 6.35 olanına merak saldım sizce 6.35 almalımyım silahtan beklentim 100 metre içerinde tahrip gücü iyi olmalı sizce bu tüfek ugunmudur yoksa 100 metre bu tüfek için uzun bir mesafemi yani amacım heder kağıdına atış yapmak değil mesela 100 metrede şişe kırarmı teşekkürler
hatsan mod 125 6.35
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
tahrip gücü çok yüksek olmakla birlikte, mod 125 100m mesafedeki şişeyi vuracak isabetliliğe sahip değildir.ama denk gelirse rahatlıkla patlatır.senin işini 350 magnum daha iyi görür.
-
anladım cevap için teşekkürler merminin düşme olayından dolayı isabet zor olur o zaman
-
merminin düşme olayını belki dürbün ayarınla halledebilirsin ama tüfeğin namlu kalitesi 100 m deki şişeyi vurmana imkan sağlamaz. ama örneğin diana 350 bu işi yapar . hemen hemen aynı güçteler fakat namlu çok daha iyi.
-
Gerçekten çok güçlü bi tüfek ama işçilik olarak (gez,tetik,emniyet horozu) biraz basit gibi geldi bana. Tüfeği alalı henüz üç gün oldu. Ankara Dış kapıdaki silahcılarda saglam pellet bulamadık, ince mehmet ın pelletını verdıler tufegı sıfırlayamıyorum her seferınde baska bı yere gıdıyo sizce sağlam bi pellet alsam ii bi sıfırlama ile 100 metreye isabetli atış yapabilirmiyim.(askerde keskin nişancıydım atış takımındaydım 200 mre gece atışları 400 mtre ve 600 mtre çok güsel atışlar yaptım)
-
bence elınızdekı paletı hemen cope atın. yoksa bu ısten cıddı anlamda soguyabılırsınız. bende at-44-10 sahıbıyım ve tufek ılk geldıgınde elımde sadece hatsan palet vardı ve tabırı caızse nerdeyse kurdesen oldum. 20 mt de yarım mt lık gurup yapamıyodum sılahtanda supelendım ama sorun paletteymıs pro magnumu kullanınca anladım.
elınızdekı guclu bı sılah bence agır kalıtelı bı sacmayla tatmınkar sonuclar verebılır pro magnum ve fx paletı tavsıye ederım 100 mt ye bıraz antremanla atabılırsınız bence. paletlerıde nerden bulurum kaygınız olmasın http://www.yatagun.com/ sıparıs verebılırsınız saygılar
-
Teşekkür ederim hocam
-
rıca ederım ve herkese mutlu yıllar
-
önce silahınzda en az 500 atış yapn ki yay rodajı dolsun 100 atış sonrası farkına varacaksınız peletinde tabiki çok farkı var gamo peletler güzel...