merhaba ben bursadan nilüferde oturuyorum güzel bir hafta sonu buluşma yapsak ne güzel olur .Kimlerin bursada olduğunu da tespit edelim buluşmalar yaparız.
BURSA da bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba kafa avcısı.Sayımız hızla artıyor.Ben Karacabey deyim ama Bursa lıyım.Ccoorvauxs,sniperx nickli arkadaşlarda Bursa dan.Havalar düzelsin en kısa zamanda buluşalım.
-
evet, kemal bey in dediği gibi "ccoorrvauxs" ve "sniperx" te bursada.
ve gene kemal beyin dediği gibi; havalar düzelince görüşmek dileği ile..
onur
-
Merhabalar bende bursa merkezdeyim gercy yeni katıldım aranıza ama olsun bursada bole seyler ve bole abilerim oldugunu gormekte guzel..Umarım bir gun gorusuruz saygılar...
-
merhaba dostlar sizleri aramızda görmek güzel inşallah bigün buluşuruz.
-
Herkese selam ben de Bursa'dayım ama şimdilik silahım yok...
-
Merhabalar frog.Virüsü kapan eninde sonunda silah sahibi oluyor kafanıza takmayın.Aramıza hoşgeldiniz.
-
hoşgeldiniz alırsınız merak etmeyin
-
Teşekkürler dostlar..Hoşbulduk.Hayırlısı diyelim.
-
selamlar bende bursa merkezde oturuyorum aynı zamanda yeni üyeyim.. görüşmek dileğiyle saygılar..
-
hoşgeldiniz inşallah görüşürüz bir gün
-
Bursa'lı ağabey ve arkadaşlarıma selamlar. Bende aranızda yeniyim. Konuya biraz geç dahil oldum Saygılar..
-
Murathan hoşgeldin.
-
Aslen bende Bursalıyım ama iş icabı 1992 den beri Lüleburgazdayım.Yazın uygun bir zamanda bende aranıza katılmak isterim.
Bursada yerim 1050 konutlardadır.
Görüşmek üzere. -
arkadaşlar bende demirtaş nahiyesindeyim havalar güzelleşsin hem mangal keyfi yapalım.hemde bol bol atış yapalım bizimde silahlarında pası gitsin
-
bursa bölgesinde bulunan havalı silah meraklısı arkadaşlar.bir tarih belirleyip güzel bir toplanma noktasında buluşup atışlar yapalım.bu olayı belli aralıklarla tekrarlayalım ne dersiniz.
-
ben pazartesi-cuma iş için Bursa'dayım, ama görüşemeyiz. size keyifli buluşmalar.
-
ankara buluşmaları tüm sitedeki arkadaşlara çok güzel örnek teşkil etmekte ve herkesin gıpta ile baktığına eminim,umarım bursa gurubu olarak güzel işler ve iyi organizasyonlar yaparız.
-
Bızde kendı grubumuzu kuralım bursalı abılerım kardeşlerim.buluşmalar yarışmalar yapalım.
-
- Resmi Gönderi
Şayet belli bir periyotda bulşmalarınızı gerçekleştirmeye başlamanız halinde Forum Database ine bende BursaTeam i ekler, Logonuzu hazırlatırım.
-