birar tane bursa team logosu imzanıza eklersiniz.
BURSA da bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hoşbulduk hoş bulduk. Selamlar saygılar.
Logo nasıl ekleyeceğiz?
-
benm logonun üstüne gelip kopyana diceksin.ordan profil ayarlarına gidip imzana yapıştırcaksın bukadar.
-
Herkese selam ben de Bursa'dayım ama şimdilik silahım yok...
konu eski biliyorum ancak zaman içindeki değişimi vurgulamak için yorum yazıyorum- Diana 460 Magnum 22''
- Evanix Hunting Master 22''
- Hatsan AT44 Lothar Walther 22''
- Kral Tek Kırma 36''
- Benelli M3 Super 90 12''
silahım yok demişsin zaman içinde çephanelik yapmışsın tim falan mı kurdun aga sen nabtın ya
-
Bursa Küçük Sanayide scuba dolumu yapan bir yer varmı arkadaşlar Orsez e gittim oda Hasanağa daki yerine yönlerdirdi. Bildiğiniz başka bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar....
-
bu başlığı yeni farkettim biraz ilginç geldi . bursada bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz .? sonra tek tek merkeze getirip ifadelerini alalım saygılar
-
Bursa Küçük Sanayide scuba dolumu yapan bir yer varmı arkadaşlar Orsez e gittim oda Hasanağa daki yerine yönlerdirdi. Bildiğiniz başka bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar....Küçük sanayi değil de kültür park tarafında uludağ yangın söndürme sistemleri.. isimli bir yer forumu" bursada 300 bar scuba" diye taratırsanız adrese ulaşabilirsiniz. saygılarımla.
-
Küçük sanayi değil de kültür park tarafında uludağ yangın söndürme sistemleri.. isimli bir yer forumu" bursada 300 bar scuba" diye taratırsanız adrese ulaşabilirsiniz. saygılarımla.
Forumda bulamadım fakat nette arattığımda Nilüfer Ticaret Merkezinde çıktı yarın telefonlarından ulşıp 300 bar dolum yapıp yapmadıklarını öğrenicem.
-
Alitekin kardeşim Küçük sanayide uludağ yangın söndürme sanıyorum 90.blok olacaktı (olmayabilirde) pcp için doldurttuğunu söyle kazıklamasınlar.Ben 300 bar 8lt liğe 250 bar bastırıyorum 5tl falan alıyorlar.Selamlar.
-
Merhaba Arkadaşlar
Bursa Merkezdeyim. Hafta sonlarında bir buluşma olursa hobiye başlayan biri olarak bir şeyler öğrenmek adına seve seve katılırım. -
Bir buluşma ayarlıyalım??
-
bence de toplu birşeyler yapılabilir, ben de bursalıyım, buralarda olursam kesinlikle gelirim =)
-
10 güne kadar bursada olurum bende şuanda izmirdeyim , yapalım bişeyler
-
olur buluşalım bende katılmaya çalışırım.
-
bursada kimseler yok herhalde istanbul gözünü seveyim şaka şaka da arkadaşlar herkez buluşalım yazmış tarih o9 2011 ilginç
-
Biz Metehanla hep buluşuyoruz Geçtiğimiz aylarda buluşma düzenliyoruz diye konular açtık katılım olmadı.Bizde ikimiz takılıyoruz hep.Yarın yine gideceğiz
-
Yarın inş 100 metre zoraki grubu yapıcam rüzgar yoksa
-
bir atış alanı belirleseydiniz atış alanımız şurasıdır diye hafta sonları tüfeğini kapan gelir mutlaka daha bilmediğiniz nice kişiler vardır
bir dahaki hafta sonu tanışalım isterim -
https://maps.google.com/ linkini açıp
parantez içindeki koordinatları arama yerine kopyalayınız. ( 40.195139, 28.970587 )atış alanımız orası 140 metre.
-
Hava yağmurlu oldugundan bugun gidemedik
-