şu an nilüfer ticaret merkezindeyim sizin yer baya yakınmış buraya da atış alanınız baya açık bir bölge gibi geldi bana rüzzgara müsait
bir konumda benim aklımda hep iki tepe arası bir yer geçiyor istanbulda bulmuştum bursada daha fazla mesire yeri ve tepelik ormanlık bölge var geçen yaz gezerken bir iki yer keşif yapmıştım atışa müsait bir kaç alan şöyle masalı koruluk bakmıştım öyle bir yer olsa tadından yenmez haritadan bulabilirsem
BURSA da bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
40.180800, 28.987067
bu koordinatlar tam sizin istediğiiz gibi 200 metre falandır.iki vadi arası .ama yağmurda çamur zemin oluyor. kuruyunca yerler toplanalım.
-
Bizim mekanda iyi seviyoruz orayı Hazır masa var , yardıma koşacak amcalar var
-
görmeden konuşmak böyle oluyor galiba tabi tabi olur neden olmasın da bursa güzel yer her yer yeşillik
ulaşım kısa en fazla 10 km -
arkadaşlar bende nilüfer çalı`danım bir buluşma ayarlarsanız çok güzel olur
-
ortalık şenleniyor bursa team daha neler çıkar neler 10 kişi rahat rahat çıkar en az yeterki hafta sonları sabit bir yer olsun biraz da rahat
-
cumartesi ben şahsen müsait duruma düştüm iş yerinde ve doğal hayatımda büyük bir aksilik olmazsa müsaitim kar yağsa gelirim gelen olrusa bir kişi dahil gelse gelirim İNŞALLAH
-
40.180800, 28.987067
bu koordinatlar tam sizin istediğiiz gibi 200 metre falandır.iki vadi arası .ama yağmurda çamur zemin oluyor. kuruyunca yerler toplanalım.
baya iyi bir yere benziyor önünde ağaçların olması da harika çamura çare yok -
Keşke Bursa Merkezde olsam herhafta sonu yalnız atışa gitmekten sıkıldım...
-
92 km çok uzak değil hele hlele motorsiklet ile havalar düzelsin bir
[Resim Engellendi: http://img840.imageshack.us/img840/7545/cimg0878n.jpg][Resim Engellendi: http://img534.imageshack.us/img534/2928/cimg1723m.jpg]
-
bursadan bende varım hafta ıcı bulusmalarına rahatlıkla gelebılırım ama hafta sonu benım ıcın bıraz sıkıntı meslekden dolayı
-
Keşke Bursa Merkezde olsam herhafta sonu yalnız atışa gitmekten sıkıldım...
Maşallah motoru taksi gibi yüklemişsiniz Yazın biz geliriz motorlar ile kemalpaşaya Metahan sıkı tutun
-
yazı beklemem inşallah hava düzgün oldumu kaçarız inşallah
-
Bu havalarda motorla uzun yol üşütüyor adamı ekmek almaya gidesim yok
-
sıkı tutundum ve sıkıldım artık şu lodos şu rüzgar şu yağmur bi dürsün lütfen. atış yapmak istiyorum ya
galiba muhammet artık 3 kişi olucaz. takım büyüyor.
ali abi ahh ahh keşke sende merkezde olsaydın. amma eğlenirdik senle.hem bişeyler öğrenirdik
-
Harbi bi gidemedik atışa hava durumuna göre yarında gidemeyeceğiz Ben bt-65'i satıcam atışa gitmeyi bekliyorum son son atış yapalım diye
-
Ben Bursa-Gemlik'te oturuyorum.
Eğer hafta sonu Cumartesi öğleden sonra veya Pazar Bursa merkez, Nilüfer veya Gemlk'e doğru bir yerlerde organizasyon olursa Webley Patriot'um ile gelmeye çalışırımÖzel mesaj atarsanız sevinirm böyle bir durumda.
-
Metehan benim poligona gelebilirsin
-
Metehan keşke Bursa merkezde olsam hobi için şartlar biraz daha iyi en azından aradığımız malzemeyi bulabiliyoruz Kemalpaşa da olmuyor mağlesef. Havalar düzeldiğinde Bursa ekibini beklerim inşallah güzel bir organizasyon planlarız.
-
bugün efsane oldu abilerim muhammet ile atışa gittik öyle rüzgar vardı ki anlatamam size sonra yan tarafımızda olan İçi boş bina var .aama içinde evsizler falan yaşıyo.sonra dedi ki muhammet sonunu düşünen kahraman olamaz hadi girip bakalım. bi baktık yan tarafta bi uzun yer var böyle ahır gibi . dedm boştur inş. ki boş çıktı rüzgarsız bi şekilde hemde her türlü yağmur kardan korunaklı 30 metrelik bir poligonumuz var .ey bursanın fertleri size sesleniyorum. artık ne olursa olsun orda toplanalım hiç olmadı atışımızı yapalım ne yağmur ne kar ne rüzgar bizi durdurmasın.
Ali abi keşke ah keşke sende yanımızda olsaydın senden kazancağımız çok şey var.
selim abi uğrucam senin poligona müsait olursan tabi. sana mesaj atarım gelmeden önce zorakiyide getiririm hw ni konuşturayım biraz özledim.
efo hoş geldin . senide aramızda görmekten mutlu oluruz.patriot kullanma şansına vakıf olmak isterim.
-