Mesaj anlaşılmıştır. Listenin son durumu nedir?
BURSA da bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik çıkmassa ben geliyorum.Frog,sniperx,müsait olurlarsa katılacaklararını söylediler.Buluşma yeri karafatma,mutabıkmıyız arkadaşlar?
-
Bence OK
-
tmm
9 mayıs uygun mu?herkeze saaat 13,30da -
bir aksilik çıkmazsa bende gelirim,beşevlerde oturan bir arkadaş var büyük bir ihtimalle oda gelecek hava müsade ederse buluşuruz.hiç birşey yapamasakbile bir çay,kahve içeriz
-
Biraraya gelelim yeter sagnak yagis olmadigi surece atis yaparız
Selamlar
-
avatarı kafa avcısı olan kardeşimiz bir 9 mayıs bir 10 mayıs demiş bir karışıklık yaşanmasın,ben atış kağıtlarını çoğaltıp onları asmak için aparatlar hazırlatırım.hafta sonuna yetişir.
-
- Resmi Gönderi
BursaTeam Logonuz hazır arkadaşlar
-
Arkadaslar tarih 9 Mayıs Cumartesi mi yoksa 10 Mayıs Pazar mı?
-
Herkese selam ben de Bursa'dayım ama şimdilik silahım yok...
Frog gelmek istersen ve hala tufeğin yok ise bende bir 4,5 mm crossman(sp?) quest var; onu ödünç verebilirim.
-
Bursa baya bir hareketlenmiş, ne güzel. Buluşma olursa fotoğraf çekmeyi unutmayın.
-
9 MAYIS VE 10 MAYIS gün sorunu var arkadaşlar kısacası pazar mı cumartesimi buluşma bende gelmek çok istiyorum ama ilk önce karafatmanın yerini bilen gemlikli bir arkadaş bulmam gerek .Ayrıca Mustafa abiye ilgisi ve Bursalı arkadaşlara ayırdığı vakitten dolayı çok teşekkür ederim.
-
9MAyıs ssaat 13,30 da karafatma heykelinde buluşalım.tamam mı?Hedef lerı hazırlayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.görüşürüz..
-
9 mayıs cumartesi herkez için müsait olmayabilir,benim için farketmez.Kafa avcısı,10 mayıs diye yola çıktık 10 mayıs yapalım bence,ama çoğunluğa uyarım.
Mustafa bey,takım logoları süper olmuş teşekkürler. -
9 Mayıs da benim Istanbul'da olmam gerekiyor iş için; 9 Mayıs a katılamayacağım. Size iyi eğlenceler
-
tmm 10 mayısta olur.
-
10 Mayıs olursa gelebilirim.
-
10 mayıs banada uyar gemlikten gelecek arkadaşı terminalden alabilirim.görüşmek dileğiyle
-
Arkadaşlar o halde 10 mayıs,13.30 da Karafatma heykeli önünde buluşuyoruz.Ben beyaz clio ile gelicem.Telim: 050x xxxxxxx Görüşmek üzere.
-
bende peugeot partner ile geleceğim telim:053x xxxxxxx görüşmek üzere
-