Ne dersiniz.?
27 ARALIK ANKARA Team karda SUCUK EKMEK BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana uyar
Karda atışın daha zevkli olacagını dusunuyorum. Mecburen ayakta atacagız herhalde....
Sucukta ikramiye gibi
-
Ben mangal gözetmenliğine talibim
-
bana da uyar.
nerde yapacağız mangal işini? -
çamlık çamur olur.?paintsign da yapsak ayıp olur.
ayıp olmazsa eğer paintsign da yaparız.Yada aşağıda gölün orda beton zemin varya Erdem hocam orası nasıl:) Arabalar girermiki oraya .?
-
çamlık çamur olur.?paintsign da yapsak ayıp olur.
ayıp olmazsa eğer paintsign da yaparız.Yada aşağıda gölün orda beton zemin varya Erdem hocam orası nasıl:) Arabalar girermiki oraya .?
o tarafa yaptığımız devriye gezilerinde soğukta yer donken problem değildi, amma güneş ısıtıp gevşeyince problemli oluyordu, karla ıslanan zemin kesin batak hale gelir.
bu arada PaintSign ile görüştüm, (yarım ekmek-sucuk ve 3 çay için) adambaşı 10YTL dediler. ne yapalım? orada mı yapalım başka yerde kendimiz mi yapalım?
ben paintsignı tercih ederim, üşüyünce ısnacak yer WC vs olduğundan. ama tabii ki çoğunluğa uyarım. -
Merhaba. Buluşmaya sanırım gelebileceğim. Mangal işi için oyumu paintsing olarak kullanıyorum...
-
paintsing'in yan tarafındaki arazinin ağaçlarının altında olabilir..zaman zaman piknik yapanları görüyoruz orada..
Ama ,Erdemin söylediği şekilde Paintsing daha iyi sanırım..bence uygun.. -
Aslında mangal başı keyfi başka olur ama; PS da içeride sıcacık otururken, sucuk ekmek hazır önümüze gelirken offf off
-
Gelebilirim sanıyorum bir terslik yaşamazsam.
-
Muhaliflik gibi olmasın ama bence göl kenarıda fena fikir değil, bu iş mangal başı olursa daha zevkli olur kanımca. ama çoğunluğun takdiri daha önemli. ben hepsinede varım
-
o zaman her zamanki buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. ok anlaşıldı:)
-
Bu hafta geliyorum insallah. PS ' de yiyelim ugrasmayalim hem de o kadar yerlerini kullaniyoruz bir destek cikmis oluruz. Yalniz lutfen Cuma'dan tupleri doldursunlar
-
Bu hafta geliyorum insallah. PS ' de yiyelim ugrasmayalim hem de o kadar yerlerini kullaniyoruz bir destek cikmis oluruz. Yalniz lutfen Cuma'dan tupleri doldursunlar
Rıfat'cığım gelmene sevindim stop,
burada havalar soğuk stop,
bu soğukta kompresör çalışmıyor stop,
pompaya devam stop.
-
Valla ben dün gece depoları fulledim
-
ben Paintsign'a minimum 5-6 kişi geliriz diye bildirdim, sayalım bir yanlış olmasın:
1. teknosman
2. nighthawk
3. kyucel
4. guctony
5. skyplume
6. serdarhavsut
7. mrmataracı
8. raptorx
9. şemsisterseniz yine sincaplarımızı getirip organize olalım?
-
emporto da gelir
-
emporto da gelir
tamam
-
Bu hafta büyük ihtimal ben gelemeyeceğim. Herkese iyi eğlenceler.
-
Kusura bakmayın foruma daha yeni girdim, bende gelirim.
-