Arkadaşlar Ed, yeni silüet hedefler yaptırmış ve 3 Ocak 2009 günü gelebileceğini söyledi. hava durumu müsait olursa geçen hafta yapamadığımız Silüet Müsabakasını o gün yapabiliriz.
3 OCAK 2009, yeni yılın ilk buluşması ve Silüet Müsabakası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hava durumu benim için fark etmez. Bir terslik olmazsa gelirim. Bu arada buluşma başlıkları "ön ödemeli kampanyalar" gibi önceden açılır olmuş.
-
Ed'in Silüetleri parçalamak farz oldu artık gelecekse gelsin....
Murat Ateşli Makinayı getir mutlaka.. -
Deviremezsek geleneği bozmam abi, bir iki delik açarım silüetlere hahahha
-
1. atışlar ayakta yapılacaktır
2. tavuk hedef: 20 yarda
domuz hedef: 30 yarda
hindi hedef: 36 yarda
koç hedef: 45 yarda
mesafede olacaktır.
3. atışlar 2li ekipler halinde (1 gözetmen, 1 yarışmacı) yapılacaktır.öğrendikçe ilave edeceğim
ama özetle güvenlik kurallarına uymak ve hedefleri vurmak gerekmektedir -
aaaaaa olmadı yaww ben yokum sanırım o tarihlerde
-
Bizim tüfek gelirmi acaba o tarihe. Olmazsa siz değerli ağbeylerden ödünç alırız. o da olmadı gözetmenlik yaparız.
-
Abiler nerede yapıyosunuz atışlarınızı?
-
Aşağıdaki Yazıların üzerini tıklayın Kroki ve haritayı göreceksiniz.
-
Bu hafta sonu bol silah çeşitli, bol atışlı ve herkesin iddialı olduğu bir yarışma olacak gibi.
-
Bu hafta sonu bol silah çeşitli, bol atışlı ve herkesin iddialı olduğu bir yarışma olacak gibi.
benim ayakta atışlarda hiç bir iddiam yok, stop
-
Herkese şimdiden mutlu yıllarrrrr..
Erdem abi diyorum hani diyorum şu buluşmaları diyorum:) pazar gününe alsak
ben işe başladım c.tesileri çalışıyorum pazara alma şansımız yokmu hiç -
Köksal yeni işin hayırlı olsun...Nerde başladın işe?
-
Cumartesi günleri hanımın okulda kursu oluyor. O yüzden bazı haftalar katılamıyorum. Araba ile gitmesi şart. Ben okula bıraksam bu sefer gelişi problem... Artık 15 tatili öğretmen ve öğrencilerden çok ben ister oldum. Pazar günleri olsa hep boş olacağım.
-
Köksal yeni işin hayırlı olsun, bol kazanç getirsin.
-
Hava durumu şimdilik karlı gibi görünüyor, yağış çok olursa buluşma aksayabilir ama inşallah bi engel olmaz da buluşuruz
-
karı bilmemde, bugün işe giderken sıcaklık -13 dereceydi, o soğukta bana biraz zor gelir arkadaşlar. hele birazda esinti olursa -20 gibi olur ve silahlar elimize yapışır gibime geliyor.
hayırlısı
-
Herkese şimdiden mutlu yıllarrrrr..
Erdem abi diyorum hani diyorum şu buluşmaları diyorum:) pazar gününe alsak
ben işe başladım c.tesileri çalışıyorum pazara alma şansımız yokmu hiçyeni işin hayırlı olsun, haftasonları hem cumartesi hem pazar buluşmaları yapılabilir. isteyen istediği gün veya ikisine birden katılabilir. bana malesef sadece cumartesi uyuyor. yoksa ben hergün gelirim.
-
karı bilmemde, bugün işe giderken sıcaklık -13 dereceydi, o soğukta bana biraz zor gelir arkadaşlar. hele birazda esinti olursa -20 gibi olur ve silahlar elimize yapışır gibime geliyor.
hayırlısı
Erdem Doğru söylüyorsun, Çankayada Arabanın içerisindeki gösterge - 15 derece,Buluşma olsa bile atış yapılamaz sanırım ,
-
Yaylı silahların yay kırması kesin o sıcaklıkta, pcp ler de basınç düşer, kompresör çalışmaz, pompaya kuvvet olur
-