mod 125 5.5 mm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar arkadaşım 5.5mm mod 125 almış denedik ama bana söylendiği kadar güçlü gelmedi 35 metreden yağ tenekesini tek taraflı deliyor bazı arkadaşlar 90 metreden arkalı önlü deldiğini yazmışlar tüfekte bir sorunmu var yoksa normalmi bide işin ilginç yanı benim 6,35 mm olan mod 120 nin deldiği mesafafede 5,5 mm olan mod 120 delmiyor anlamadım gitti 6,35 de kullandığım pellet gamo hunter 5,5 da kullandığım gamo magnum pellet :him:s

saygılar

hatsan sport 0,177 cal 15 yıllık
    hatsan mod 60 22 cal ağaç kundak winchester scope
    hatsan mod 125 25 cal optima scope
    gamo p23

35mm oerlikon

• Sorun var, muhtemelen yayı kırılmıştır, namlunun ucundaki o ring de düşmüş olabilir.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• yayı kırık olması çok zor silah daha yeni bide kırık olsa kurarken se çıkarması lazım değilmi ayrıca namlu ucundaki ring dediğiniz şeyin ne olduğunu anlamadım

gamo p23

35mm oerlikon

• Pelleti koyduğun yerde bir lastik conta bulunur, o hasar görmüş ya da düşmüşsse silah çok güçten düşer. Dediğiniz gibi yay kırılırsa kurarken sesinden anlarsınız. Ayrıca tüfeğinizin mazotu bitmiş ;kihhik, de olabilir. Bir hatsan diğerini tutmayabiliyor ve yüksek güçleri genelde fabrikada içerlerine basılan fazla yağ ile sağlanıyor. Bu yüzden silahın piston contası da hasar görmüş olabilir. En sağlıklısı bir kronografla hızının ölçülmesidir.MEsela bu resimde o ringi düşmüş bir diana tüfek var
    [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/blog/images/04-23-08-02.jpg]

Zoraki HP-01 Ultra .177
    Gamo PR776

• hımm anladım da bu kronograf dediğiniz cihazı nerden buluruz ? bide bişey daha sorayım benim 6.35 mod 125 56 metreden palet tahtasına yaptığım atışta tahtaya saplandı yaklaşıkyarım santim içine girdi delip geçmedi normalde delip geçmesi gerekirmi bende yeni aldım da o yüzden soruyorum:)

gamo p23

35mm oerlikon

• Delip geçebilecek güce sahip olduğunu sanmıyorum.

Zoraki HP-01 Ultra .177
    Gamo PR776

• Kesinlikle bir sorun var. Bu işte yeniyseniz fabrikayla görüşün gönderin bir baksınlar. Forumdaki bazı yazılar abartılmış yada tüfek sökülüp temizlenerek uygun şekilde yağlanmıştır ve daha sonra bu güçlere ulaşmış olabilir. Yinede sağlam bir mod 125 zevk verecek kadar güçlüdür. Çok güçlü :D