Arkadaşlar ben yaylı tufegimde(diana 460 magnumda) kullanmak üzere GAMO bir dürbün(mustafa serdar beyin tavsiyesiyle)edinmek istiyorum ama hangi model olacagına karar veremedim siz arkadaşlarımın tavsiye ve önerilerini bekliyorum ama mutlaka gamo durbun ama hangi model olacak saygılarımla:him:s
GAMO DÜRBÜN ama hangisi!!!!!!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Gamonun 4*16-50 si iyi bi dürbün. Mil-dot var, görüntü kalitesi güzel çok da ağır değil. Bence 460 magnumada güzel olur.
-
460 magnum gibi tepmesi olan bi silah için o kadar büyük mercek pek uygun olmaz sanırım..
-
Dampa ayakla kullanılırsa bi problem olmaz.
-
yanıt veren arkadaşlar teşşekkur ederim peki 12*40 modeli nasıl olur acaba 16 *50 evet baya bi büyük olacak gibi
-
Mesela hw97k üzerine 12x40 bir Gamo dürbünü dampasız kullanabilirmiyiz? Uzun vadede dürbünde bir hasar oluşurmu yoksa "Airgun rated" faktörü yeterli olurmu?
-
Mesela hw97k üzerine 12x40 bir Gamo dürbünü dampasız kullanabilirmiyiz? Uzun vadede dürbünde bir hasar oluşurmu yoksa "Airgun rated" faktörü yeterli olurmu?
Yaylı tüfeklerin hemen hemen hepsinde dürbün dostu dampa ayak kullanmakta fayda vardır. Bugün olmasa da sizin dediğiniz gibi uzun vada de dürbün için sıkıntı yaratabilir. Saygılar