Arka arkaya atış yapmak için CO2 yi seçtim. CO2 maliyetinin uygun olmasıda buna etkendir.
yazı ile avatar tam tersi insan sonradan tecbure ederek Zoraki nin doğru şeçim olduğuna karar veriyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arka arkaya atış yapmak için CO2 yi seçtim. CO2 maliyetinin uygun olmasıda buna etkendir.
yazı ile avatar tam tersi insan sonradan tecbure ederek Zoraki nin doğru şeçim olduğuna karar veriyor
arkadaslar co2 gamo socoom iyi bir havalı atıs hızı mukemmel tavsıye ederım ama zoraki hp 01 tek gecerim bide seyyar dipcik 10 numara tavsiyemdir.
saygılarımla..
Zoraki hp 01 kullanıyorum birde ali tekin
Arkadaşımdan bir adet dipçik hediye etti
Dahada güzel oldu tavsiye ederim zorakisi
Olan arkadaşlar dipçik 10 numara oluyor
Ali tekin arkadaşımada çok teşekkür ederim saygılarımla...
Bir fotoğrafını görebilirmiyiz
oturmuş bir pcp sistem yok. parçaları sorun çıkartıyor. havalı tabanca müsabaka silahına benzemez, havalı tabancaların bir şekli olmalı...
co2 diyorum. ya da eğlencelik yaylı namludan kırmalı ucuz bir model....
Evde pratik yapma amaçlı max 10-15 metrelere atış yapmak için ne tavsiye edersiniz?
Co2 çelik Bilye mi,BB airsoft mu yoksa zoraki mi ?
Evde pratik yapma amaçlı max 10-15 metrelere atış yapmak için ne tavsiye edersiniz?
kesinlekle zoraki
Her ne kadar gücü sevsemde oyumu Co2 den yana kullandim,daha pratik olduğunu düsünüyorum.
mesafe kısa, seri ve rahat atışlar için Co2
2 ay önce asg cz p09 4.5 pellet tabanca aldım co2 lu. Gayet memnunum, yumuşak tetikli ,güçlü ve isabetli bi tabanca 15 metreden güzel grupman çıkarıyor.
Co2 diyorum. Havali tabancayi ne amacla kullandiginiza bagli tabii. Tahrip gucu beklemeyip , gercege yakin his vermesi onemliyse CO2 lerde birebir replikalar var cok basarili. Tabanca tarihindeki en onemli silahlarin koleksiyonunu yapabilirsiniz. Pelletler daha hassas vuruyor, arka arkaya hizli atis icin ise BB.
gamo pt85 olabilir...
co2 bb var bende ancak pellet atanları tavsiye ederim. bb nin isabetliliği tatmin edici değil.
Yaylı her zaman güzeldir bence ya Temeli en nihayetinde bu işin
co2 tüpler azaldıkça güç kaybı arttığı için, sürekli para yediği için ve tüp ü takınca bitirmek gerektiği için yaylı tercihimdir. Gamo r77 tabancam var ve hiiiiiç memnun değilim. Bi ton para verip almıştım hevesle çok pişmanım. 4 te 1 fiyatına yaylı bir tabanca alsaydım keşke. Ama şimdi araştırıyorum. O nuda alıcam inşallah
İsabet güç kalite işletim maliyeti yani ZORAKİ
İsabet güç kalite işletim maliyeti yani ZORAKİ
aynen katılıyorum zoraki başlı başına yeri ayrı bir silah
Yaylı sistem candır
selamlar. Kısa mesafede (7-20 mt arası) gerçeğe yakın atışlar yapabilecek bir silah almak istiyorum. Arka arkaya 8 10 atış yapılabilmesi açısından kurmalılar tercih dışı kalıyor. Co2 li ve yivseti bulunan, ağırlığı gerçek tabancalara yakın (800 gr civarı)Tahrip gücü önemli değil. Anladığım kadarıyla pellet olması gerekli. Önerebileceğiniz silahlar nelerdir acaba??? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
selamlar. Kısa mesafede (7-20 mt arası) gerçeğe yakın atışlar yapabilecek bir silah almak istiyorum. Arka arkaya 8 10 atış yapılabilmesi açısından kurmalılar tercih dışı kalıyor. Co2 li ve yivseti bulunan, ağırlığı gerçek tabancalara yakın (800 gr civarı)Tahrip gücü önemli değil. Anladığım kadarıyla pellet olması gerekli. Önerebileceğiniz silahlar nelerdir acaba??? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba bende gamo c15 blowback serisi var bellirtiğin mesafelerde bir hayli güçlü ve yeterince keyif veriyor 7 aydır aktif olarak kullanıyorum 100 ün üzerinde tüp ve bi okadar da kutu pellet ve bb bitirdim gayet memnunum bi incelemenin tavsiye ediyorum