Bu setuskur vida alyan anahtarıylamı açılıyor ,alsam kaç numara oluyor, bide adı ne oluyor alyan değilse eğer..
Hatsan AT44WX-10 Tüfeğim Geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ııııı şey bi düşünmem lazım bu konuyu Erdem Abi hehe
Yok, şaka bi yana tabiki kullanacak, beğendi oda tüfeği, deneme atışları yaptı, zaten bizde tüfek ayrımı, senin benim olayı yok, herkes istediğini kullanır
Evet Mustafa Bey, Göktuğ'a AT44 verdi, onunda var AT44 4.5 , Ankara team deki arkadaşlar gördüler geçen buluşmalarda
-
Bu setuskur vida alyan anahtarıylamı açılıyor ,alsam kaç numara oluyor, bide adı ne oluyor alyan değilse eğer..
2 numara alen anahtarı ile açılabiliyor.
-
- Resmi Gönderi
Doğrusu ALLEN
-
Red dot'unu da getirebilirsen ben de hw45 de red dotu denemek isterim Bu ara satanlar çıkacak beğenirsem alayım bir tane.
-
Arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hemen alıcam bu allen anahtarından
-
olur olur getiririm.? yani getirir sanırım ahahahaa.
evet at 44 4,5 cal. e terfi ettim geçici bir süre.mermiler tıpkı wanted filmindeki gibi gidiyor.anlayan anladı bilen bilir.
-
Emre , hayırlı uğurlu olsun...kazasız zevkli atışlar dilerim.....
Hatsan'a Bu Şartlarda bir kampanya yaptığı ve erken teslimat için Teşekkür etmek lazım zira Kampanyada belirtilen Teslim tarihinden neredeyse 2 ay öncesinde Herkeze Yılbaşı hediyesi verdi...
benim siparişte geldi....arazide karşılaştırır denemelerini ve görüşlerimizi arkadaşlarla paylasırız.
bilvesile,tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun...yeni yılın hepimize sağlık,mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim...
Osman Taşpınar -
- Resmi Gönderi
İyide hani bize teşekkür !!!
durduk yerde yapılmadı bu kampanya
-
Tabi, siz olmasanız Hatsan ve Lothar Walther namluyu bir arada düşünemiyorum.
-
bu günleri de görecekmişiz
-
İyide hani bize teşekkür !!!
durduk yerde yapılmadı bu kampanya
mustafa bey,
bahsetmezseniz nereden bilelim.yada yazıldıysa bile ben okumayı kaçırdım demekki.bu imalat ve kampanyada emeği, geçen herkese, teşekkür ederiz,
başkaca "karanlıkta göz kırpanlar" varsa, görmesem bile teşekkür ederim.genele kutlama mesajı yazdım ama,özellikle sizin ve katresu çalışanlarınında yeni yılını kutlarım.
Osman Taşpınar -
Heee daha yeni anladım bende valla Sizede teşekkürler mustafa bey de yeteri kadar etkili olamamışsınız sadece 40
-
kardeşim hayırlı olsun yeni silahın,hiç söylemedin darıldım valla. Sen yazılanları boşver göktuğ beyi yaklaştırma silahına
-
kardeşim hayırlı olsun yeni silahın,hiç söylemedin darıldım valla. Sen yazılanları boşver göktuğ beyi yaklaştırma silahına
Yeşilbaşlı gövel ördek sen yaklaşma esas eline kız gelen dul çıkıyor.Şaşkın atıcı
-
yemin ederim kendi kendime bu türküyü söylüyodumki sen yazmışsın
teessüf ederim göktuğ bey, dürbünden başka kime ne yapmışım. Hmm bide Geçen hafta Emre olayı var. Başkada bişi yok
-
Dikkatimi çeken bir şey var.Namlunun üzerinde yazan kocaman Lother Walther yazısı biraz orjinallikten uzak omuş.İstek üzerine yazdırıldığı söyleniyor ancak kafamda soru işareti bıraktı.Bundan da önemlisi ilk parti geldi başka yok denildi.Sonrasında yoğun istek üzerine ikinci parti Lother Walther namluların geleceği söylendi ve düne kadar onlarda tükenmişti.Ancak nedense siparişler kargolandıktan sonra şimdi sitede yanında hediyeleri olmadan Lother Walther namlulu AT 44 olduğunu görüyorum.Yorumumu kimsenin yanlış anlamasını istemem ama benim kafamda soru işareti belirdi. Çünkü bilinen,sınırlı olanın hediyeler değil namlu olduğuydu.Şimdi bu namlular nereden çıktı.
-
Hatta dün değil ondan önceki gün yeniden hediyeli satışı açıktı. Kalan adedi yazmıyordu. Ama sepete at aktifti. Yani ben kredi kartımla çeksem bana aynı ürünü hediyeleriyle birlikte teslim etmek zorunda olacaklardı. Ama nasıl olcaktı bilemiyorum. Bu arada alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Hanım dırdırı açısından da geçmiş olsun.
-
Emre hayırlı olsun. Kazasız isabetli atışlar dilerim.
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız atışlar...Bende bu kampanyaya çok katılmak istedim fakt olmadı,Bence tüfek güzel görünüyor,hediyeleride harika,inşallah gruplarıda öyle olacak...
-