Termopl ağa ve Hızlı Hakan abime de selam olsun moderatör aparatını da onlar yaptılar
Hatsan AT44WX-10 Tüfeğim Geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun. O kundağı öpe öpe eritirim ben ahşap kundak aşkım doruk noktalarında...
-
Hayırlı Olsun, iyi günlerde kullan
-
Hayırlı olsun mahmut. Moderatör ve BSA ile çok güzel olmuş. EE ne zaman buluşuyoruz
-
hayirli olsun mahmuz azicik bir payim var bu tüfegin satilmasinda hüseyin de benim gibi önüne geleni aliyor 1 tane al kullan tadini cikar sat yenisini al bu tüfegi kullandigim kisa sürede cok güzel isler cikardim,moderatör ile son durumu nedir?sesi azalttimi bu son gelisme?
-
hayirli olsun mahmuz azicik bir payim var bu tüfegin satilmasinda hüseyin de benim gibi önüne geleni aliyor 1 tane al kullan tadini cikar sat yenisini al bu tüfegi kullandigim kisa sürede cok güzel isler cikardim,moderatör ile son durumu nedir?sesi azalttimi bu son gelisme?
hepinize öncelikle teşekkür ederim bu akşam keyfim yerinde
moderatör güzel oldu pek atış yapmadım ama sadece mekanizmanın sesi geliyor özel bir teknik ile sesi kesmeyi başardık.
-
Moderatör hakkında bilgi alabilirmiyim? Standart bir modertatör sanırım o nasıl taktınız aparatı nasıl temin ettiniz. O moderatör ordayken tüpü sökebiliyormusunuz? Yine alyen anahtarlamı çıkabiliyor ancak
-
selam arkadaşlar bu gün bebeğimin resmini eklemek istedim
Maşallah deyin
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090224/7gmksbho.jpg]
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090224/ok4tpa3w.jpg]moderatörlü at 44 lw tüfeğim
azcık ağır oldu 4.200 gram falan
M.Akif abim sağolsun bu gün iyice bir ayar çektik alete daha yeni eve geldimMahmut hocam, ben de moderatörün atışlara etkisi konusunda sizden bilgi beklemekteyim.Bununla birlikte namlu tutuculardan bir tanesi yok sanki.Çıkarılmasındaki amaç nedir?
-
mahmut hayırlı olsun sen şimdi evanixside satar diye düşünürsün demirbaş oldu o artık tabiki şimdilik
-
hayırlı olsun Mahmut güle güle kullan.
-
Hayırlı olsun isabetli kazasız atışlar
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
-
aynı uygulamayı bende yaptım.ara parça (made by termopil)ve yatagun moderatör.ancak ses öyle sadece
mekanizma sesine falan inmedi.özel tekniğinizden bahsedermisiniz.
saygılar
-
hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim sağolun.
moderatörü taktığım zaman tüp sökülemiyor maalesef ilerde grupman çalışmalarına başlayacağım moderatörlü ve moderatörsüz olarak denemeler yapacağım.
Bismark hocam namlu tutucunun birini çirkin gözüktüğü için çıkardım çok kaba duruyordu. Boşta kalan deliğe de askı kayış aparatı takmayı düşünüyorum. arazide taşımak çok zor olacak çünkü 2 saat gezsem sabaha kadar kollarım ağrıyor sonra.
batca bey özel teknik ise moderatörün içinde yaylar var yani odalar arasında yaylar var biraz daha ince ayar yapabilirsem o odacıkların mesafesine eminim daha etkili bir moderatör olacaktır. -
batca ve madmax, moderatör ile atışların ne durumda olduğu konusunda bizi kısa sürede bilgilendirin.Benim de aklımda bu büyük moderatörlerden almak var.
Buarada bugün 16 grain FX diabolo exact 5.52 mm. pellet ile atışlar yaptım.Pellet şarjör makarasına bol oturuyor.Acaba normal mi?Bunun haricinde yiğidi öldür hakkını yeme.Pahalı vs. diyordum ama bu pellet için ödenen paraya cidden değer.Atışlar bu pellet ile harika.Sıralamada iki numara gamo pro hunter, üç numara ise gamo pro magnum.
-
slm arkadaşlar,bende bu işe yeni merak saldım 2 haftadırda araştırıyorum hatsan at44 bana cok mantıklı geldi hemde yerli mal fiyat olarakta uygun.forumları okuyorumda bu kampanyadan bahsedılıyo ben butun hatsan sıtelrine baktım ya tek tüfek satılılıyo yada dürbünüyle veriliyo yani öyle pompası dürbünü cantası falan kampanya göremedim,bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Saygılar teşekkurler
Serkan ÇAZ
-
Kampanya 2 kez oldu kaçırdınız.
-
Farkettimde forumda amma çok serkan oldu : ))) serkanların hepsi havalı tüfekçi heral : )))
-
evet serkanların hepsi havalı tüfekçi
-
havalı olmıyalımda abi.ben tekli at44 alıcam heralde abı arada 200 tl fark 200 farkla hiç olmadı pompasını alırım.kiriz var abii memlekette devir hesap devri
-