Çok güzel grup olmuş arkadaşım tebrikler, 10 mt den sonra 50 mt grupmanlarını da bekliyoruz
Bende silahtan çok memnunum 10 mt de 3 atış tek delik grupmanı bende yaptım fakat 50 mt yi daha tam manasıyla deneme fırsatım olmadı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Çok güzel grup olmuş arkadaşım tebrikler, 10 mt den sonra 50 mt grupmanlarını da bekliyoruz
Bende silahtan çok memnunum 10 mt de 3 atış tek delik grupmanı bende yaptım fakat 50 mt yi daha tam manasıyla deneme fırsatım olmadı
güzel çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık... Çalışmaların devamını bekliyoruz..
Kadir sen yine 2 pellet atmışsın... tüfeği alıpta hiç atış yapamayanlar da var (beeeen ) bırak atış yapmayı tüfeği ne gördüm ne de elime aldımmm....
gel 15 gün geeeeeeeeelllll
hayırdır arkadaşım neden böyle oldu
malum iş güç Irak tan dönemedik hala ... tüfek yatıyor evde.....
Tüfeği alıpta atış yapmayanlar arasında bende varım hem hava şartları hemde zaman bulamam yüzünden
Arkadaşlar ben bu gün 50 mt den destekli (avatarımdaki teccizat )3 tane 500ml lik pet şişe kapağını 4 te 3 vurdum.hatsan at 44-10 set ile gelen optima dürbün takılıydı.Dürbünü pek beğenmedim dürbün arayışına girdim.ama tüfek hoşuma gitti atış gözetmenim Kyücel yanımda yoktu.Ispatta zorlanabilrim.
Demek yaşam koçunuz, atış gözetmeniniz, biricik Kyucel bey gelmediler
Demek yaşam koçunuz, atış gözetmeniniz, biricik Kyucel bey gelmediler
İçişleri Bakanının programına uyduk bu hafta.
benim tek delik anlayışım böyle:
Fakat Kamuran abi eğer veriler doğruysa ilk grupta 10 atış var.
Fakat Kamuran abi eğer veriler doğruysa ilk grupta 10 atış var.
ben Erdem.
veriler tabiiki doğrudur, ama aynı delikten 5 pellet geçiyorsa 10da geçer diye düşünüyorum. üstelik bunu isabetinden emin olamadığım hw100 ile yapmıştım.
Hatta bu hw100 isabetli değil diye almanyaya yollandı yenisi geliyor. Bilmem anlatabildik mi.
ok
ok ama küçük harfle ok.
Sanırım bu konunun yeri "Grupmanlar" bölümü olsa gerek..
ben Erdem.
veriler tabiiki doğrudur, ama aynı delikten 5 pellet geçiyorsa 10da geçer diye düşünüyorum. üstelik bunu isabetinden emin olamadığım hw100 ile yapmıştım.
Erdem abi kusura bakma herzamanki dikkatsizliklerimden biri. 5 pellet geçiyorsa 10 pellet de geçer ama delik çapı biraz daha büyür diye düşünüyorum. Bence (eğer doğruysa -promagnum ile bu grubun olacağına inanmıyorum- at-44 ün bu grupmanı da sizin ''tek delik anlayışınıza'' uygundur )