pazar günü bir bulusma yapalım aldığım tüfeği (gamo cf30 Uğur arkadas sağolsun temiz bakmış) denemem lazım evde keyifli olmuyor
gelirim diyenler haber versin
bulusma yeri için yamanlar diyorum ama baska yerde olabilir
535 2459555
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
pazar günü bir bulusma yapalım aldığım tüfeği (gamo cf30 Uğur arkadas sağolsun temiz bakmış) denemem lazım evde keyifli olmuyor
gelirim diyenler haber versin
bulusma yeri için yamanlar diyorum ama baska yerde olabilir
535 2459555
arkadaslar bulusma yağmur nedeniyle iptal olmustur büyük ihtimalle haftaya pazar günü yapılacak
Eğer sağ kalırsak ben varım.
yavuz bey en azından iki kişiyiz ben dünden hazırım
Hava tahminlerinde pazar günü için yağmur gözükmüyor
Bende varım, yanımda hobiye yeni gönül veren bi arkadaşımıda getiricem
evet üç kişi olduk yok mu arttıran
Osman webleyi raider'ı unutma sakın
Raider hiç unutulurmu timur abi, demirbaşım oldu o tüfek
Osman kardeş, ben her ne kadar epey bir şişe getiriyorsam da, sen buluşmaya gelirken yine de bizim fabrikanın ordan kalan şişeleri alıver. Malum senin silahlara şişe dayanmıyor. Sakın yanlış anlama, arada bir bizde şişe vurmak istiyoruz ondan.
yavuz bey bulusma tarihini kesinleştirelim artık ne dersiniz ?;avci;
Buluşma gerçekleşirse bizleri de unutmayın, bol bol resim çekin. Sizin atış yaptığınız yere bayılıyorum doğrusu.
Genelde İzmir grubunun fotoğrafçılık işlerini ben yapıyorum, ama bu sefer bir amatör fotoğrafçı olarak çok daha güzel karelerle karşınızda olacağım. Umarım beğenirsiniz.
Buluşma tarihi bu pazar yani 11.01.2009 olarak kesinleşti diye düşünüyordum ! ! !
Genelde İzmir grubunun fotoğrafçılık işlerini ben yapıyorum, ama bu sefer bir amatör fotoğrafçı olarak çok daha güzel karelerle karşınızda olacağım. Umarım beğenirsiniz.
Buluşma tarihi bu pazar yani 11.01.2009 olarak kesinleşti diye düşünüyordum ! ! !
Yavuz bey çekeceğiniz fotoğraflar içinden beğendiklerinizi Galeri bölümün de EgeTeam kategorisine girin, bu size ileride EgeTeam in gelişmesinde fayda sağlayacaktır.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bunu mutlaka değerlendireceğiz.
arkadaslar yarın kaçta nerede bulsuyoruz