Eveet bu gün çok güzel bi yarışma yaptık. Bence bu yarışmayı arada bir tekrarlıyalım. Yarışmadan sonra ben hızımı alamayıp epeyi pellet daha attım ama dürbünün zoom kısmı bozulunca biraz moralim bozuldu bundan sonra heralde sabit 10x le kullanıcam dürbünümü, neyse... Bütün katılan abilerime arkadaşlarıma teşekkür ederim.
10 Ocak 2008 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geç kalmama rağmen Yarışmaya katılabildim,Etkinliğe Katkıda bulunan Tüm arkadaşlara ,Özellikle Erdem ve Ed'e teşekkür ederiz organizasyon ,Ekipmanları kurallara göre düzenlemişler ,bundan sonra dahada sık,ve düzenli yarışmalar yaparız umarım...Güzel ve değişik bir gün yaşadık..Ayrıca Yarışmada Birinci olan Skyplume'yi (Göktuğ) Tebrik ederim...
-
Eveet bu gün çok güzel bi yarışma yaptık. Bence bu yarışmayı arada bir tekrarlıyalım. Yarışmadan sonra ben hızımı alamayıp epeyi pellet daha attım ama dürbünün zoom kısmı bozulunca biraz moralim bozuldu bundan sonra heralde sabit 10x le kullanıcam dürbünümü, neyse... Bütün katılan abilerime arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Dürbünün sorunu için, Optik,Makanik ve Pnomatik Uzmanı, (NightHawk) Murat Abine bir danış Pratik cözüm yaratır mutlaka...
-
pelletin gözüne vurduk bu gün çok eylenceliydi videolar yakında gelecek.şu anda hazırlıyorum.Herkez e teşekkür ederim..
-
Çok güzel bir yarışma oldu, Ankara Team'i kutluyorum, gittikçe büyüyor ve profesyonelleşiyoruz. Bu türlü organizasyonlar atıcılığımızı geliştirmekte çok faydalı olacaktır. Kış olması ve ilk kez hepsi ayakta olmak üzere kendimizi denememize rağmen sonuçlar bence hiç de fena değil. Edward'ı bizimle tanıştırdığı ve organizasyon için Erdem'e de ayrıca teşekkür ederim. Bebekle eşimin evde yalnız kalmış olası dolayısı ile çok fazla kalamadım. Bir dahaki sefere inşallah sizlerle daha uzun vakit geçirebilirim. Çok güzel bir gün oldu, tekrardan teşekkürler.
-
Gerçekten harika bir gündü, AnkaraTeam boş konuşanlara inat icraatlarına devam ediyor. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca Erdem abi ve Ed 'e böyle bi müsabaka organize ettikleri için teşekkür ederim.
Fotolar geliyor.
-
Süper bir gündü. Önce Ed ve Erdem e organizasyon için teşekkür ederim, sonra da Göktuğ u kutlarım. Hepimiz için farklı bir tecrübe oldu; ayakta sınırlı sürede 40 atış. Herkese tekrar teşekkür ederim. Bravo bize
-
skor tablosunu hazırlarken, skor kağıtlarına bir daha baktım.
yarışın 3. sü kyücel arkadaşımız
hatam için özür dilerim.
yukarıda verdiğim listeyi değiştirdim
-
skor tablosunu hazırlarken, skor kağıtlarına bir daha baktım.
yarışın 3. sü kyücel arkadaşımız
hatam için özür dilerim.
yukarıda verdiğim listeyi değiştirdim
Aynı skoru yapmışız hocam
-
Aynı skoru yapmışız hocam
evet ama alfabetik sıralamayla sen 3. oldun
-
nerde videolar nerde fotolar ?
basın mensubu arkadaşlar hadi ama -
Skor tablosu; Erdem'in eline sağlık
[Resim Engellendi: http://img11.imageshack.us/img11/3659/siluettarget.th.jpg]
-
Tabloya baktım da emporto ikinci turda döktürmüş
-
Ben çok kötüydüm arkadaşlar kabul ediyorum. Tüfeği bir oraya bir buraya oynatıyorum. Kesinlikle ayakta desteksiz benim işim değil. Güzel bir gün geçirdik teşekkürler.
-
Ben çok kötüydüm arkadaşlar kabul ediyorum. Tüfeği bir oraya bir buraya oynatıyorum. Kesinlikle ayakta desteksiz benim işim değil. Güzel bir gün geçirdik teşekkürler.
senin insanlığın güzel yahu, ıskalasan ne olacak.
-
[gallery]1259[/gallery]
Kamuran sana böyle çek demiştim
-
Ankara Team Silhouette Competition Part 1 - Funny videos are here
Ankara Team Silhouette Competition - The best video clips are here
Ankara Team Silhouette Competition3 - The best video clips are hereMesafe uzak kamera yakın olunca ses çok gür cıkıyor
PİLİÇ'E AT EMRE PİLİÇ'E..!!!!
-
Çok güzel bir gündü, emeği geçen herkese teşekkürler
Yarışma çok güzeldi, gerçekten bu tip organizasyonlar süper oluyor, daha çok pratik yapmalıyız, kondisyon zayıf
Atışa doyamadım bugun Yarın birdaha gideyim PS ye bari hahah
Herkese selamlar
-
fotoları galeriye attım ordan buraya nasıl alıcam
-
Tebrikler Goktug. Emre ilk seriyi bos gecmese ortaligi silip supurecekmis. Yoklugumda yerimi Sems kapmis ama donunce unvanimi geri alirim hic merak etmeyin.
Bu arada ele gune mahcup etmediginiz icin ayrica tesekkurler.
-