18 Ocak 2009 pazar günü Havalı Silah Poligonu'nda Haluk Bey'in (Gunman) ev sahipliğinde atış buluşması planlanmaktadır. Gelebilecek arkadaşların belirlenmesi ile ona göre bir planlama yapılabilir.
18 Ocak 2009 Poligon Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben gelirim, seve seve hemde güle güle.
-
Hay Allah !!!! Yurt dışında olacağım.....
-
Yolculuk nereye Polat amca?
-
O tarihlerde Eskişehir'e gitme ihtimalim var ama İstanbul'da olursam kesin gelirim.
-
Yolculuk nereye Polat amca?
Kısmetse Almanya. Fuarlarımız var onlara katılacağım.
-
Kısmetse Almanya. Fuarlarımız var onlara katılacağım.
İyi yolculuklar. Filinta gibi delikanlıyı görünce kapmasınlar seni sakın. Dilberlere dikkat!!!
-
İyi yolculuklar. Filinta gibi delikanlıyı görünce kapmasınlar seni sakın. Dilberlere dikkat!!!Filinta tamam da mermi kalmadı ....
Zaten fuara gelenler de karıncalanmış (!!!!) namlular...
Bilmem anlatabildim ??
Hani şööle 32 kalibre birşey bulsam, kuru-sıkı falan idare etmeye çalışacaaz ama kısmet işte. -
Filinta tamam da mermi kalmadı ....
Zaten fuara gelenler de karıncalanmış (!!!!) namlular...
Bilmem anlatabildim ??
Hani şööle 32 kalibre birşey bulsam, kuru-sıkı falan idare etmeye çalışacaaz ama kısmet işte.Hahahahahaha ilahi polat amca gülmekten kramp girdi karnıma alemsin ya zauhzuahazuahuzhua
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbuldaki arkadaşlar
Pazar gün Şehremini havalı silah poligonunda sohbet muhabbet ve atış buluşmasına kimler katılıyor,
Gelecek arkadaşlar isimlerini girmeye başlasınlar
-
Ben geliyorum.
Selamlar
Bülent
-
Abi buluşma Haluğun poligonda olacak dimi
Çünkü bizde saat 16:00 dan sonra oraya gitmeyi planlıyoruz.Şayet hava bozuk olursa ne kadar airsoftçu varsa gelicez -
- Resmi Gönderi
Abi buluşma Haluğun poligonda olacak dimi
Çünkü bizde saat 16:00 dan sonra oraya gitmeyi planlıyoruz.Şayet hava bozuk olursa ne kadar airsoftçu varsa gelicezEvet fatih, Haluk bey'in Poligonda olacak buluşma, siz 16.oo da geleceğinize göre ev yapımı baklavalar size kalmayacak
-
Evet fatih, Haluk bey'in Poligonda olacak buluşma, siz 16.oo da geleceğinize göre ev yapımı baklavalar size kalmayacak
eh be Mustafa Abi zayıf noktamı bilip nasılda damardan vuruyorsun