[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090111/iwai8iqy.jpg]
1. Geleneksel Silüet Target Müsabakası Sonuçları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüm emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederim...AnkaraTeam olarak bir ilke imza atıldı...
-
-
At 44 ler başı çekmiş. Güzel bir gün olmuş. Tebrik ederim
-
Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-
Bende teşekkür ederim
-
At 44 ler başı çekmiş. Güzel bir gün olmuş. Tebrik ederim
Silahın attığını vurması önemli olmakla birlikte, Atıcının becerisi önemli,Göktuğ'un bu konuda refleksleri iyi,FX-T12 ile katılsaydı hedeflerin hepsini süpürebilirdi,FX-T12 silah,AT-44wx10 dan daha hafif,Ayakta atış beceri gerektiren bir pozisyon..
-
Teşekkür ederim Osman abi ordaki her PCP bunu yapabilecek nitelikte her şahısta aynı kabiliyette benim şanslı günümdü rüzgar bana düz esti sadece..:)
Ankara Team i seviyorum.
-
Yarışma işleyiş olarak benim çok hoşuma gitti. Artık alıştık artık ilkleri yapmaya. Birde o gün gördüm ki. İlk günlerde bir avuç havalı silah meraklısı iken Ankara da , o gün güzel bir topluluk gördüm. Buda ayrı bir keyif idi. Skyplume kardeşimide kutluyorum.
-
çok güzel bir gündü katılan herkse ve emeği geçen herkese teşekkürler
-
1. Olan arkadaşı tebrik ediyorum, dürbünle Offhand hedef vuranları ayrıca tebrik ederim.
-
Bu tür yarışmaların gerçekleştirilmesi havalı silah adına güzel bir gelişme (emeği geçen herkese tebrikler). Yarışmaların çeşitliliği ve yapılan illerin sayısı arttıkca bu spora gönül verenlerin sayısınında artacağına eminim.
Aynı zamanda yarışmaların çeşitliliği, herkesin kendi zevk ve becerilerine uygun bir yarışma seçme imkanını verecektir. Birisi iyi bir gurup çıkaramazken FT yarışmasında iyi dereceler elde edebilir.
Bu arada bu yarışma iyi bir atıcının elinde Hatsanın neler yapabileceğine iyi bir gösterge olmuş. Yerli malı yurdun malı, herkes ona sahip çıkmalı. Hatsan...Hatsan... Hatsan...
(benim gönlümde yatan aslan FX Gladyo)
Saygı ve sevgilerimle