arkadaşlar cumartesi -1 derece karla karışık yağmurlu görünüyor yağış olmaz ise kimler gelebilir?
17-18 Ocak 2009 Buluşmaları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben gelirim. Bu arada iki haftadır belim ağrıyordu. Ben de üşüttüm sanmıştım. Dün sonunda fırsat bulup doktora gittim, meğerse 5mm lik bir böbrek taşım varmış. Taş böbrekten mesaneye kadar inmiş. Doktor sen nasıl dolaştın bu güne kadar diye sordu. Perşembe günü tekrar hastaneye gideceğim, sonra da taşı kırdırmaya.
-
Ben gelirim. Bu arada iki haftadır belim ağrıyordu. Ben de üşüttüm sanmıştım. Dün sonunda fırsat bulup doktora gittim, meğerse 5mm lik br böbrek taşım varmış. Taş böbrekten mesaneye kadar inmiş. Doktor sen nasıl dolaştın bu güne kadar diye sordu. Perşembe günü tekrar hastaneye gideceğim, sonra da taşı kırdırmaya.
gecmiş olsun acil şifalar
-
gecmiş olsun acil şifalar
Teşekkür ederim.
-
Kamuran büyük geçmiş olsun, taşı cumartesi biz kıralım istersen
bu arada silahlara bir kılıf falan yapsakta yağışlı havadada atış yapabilsek ama cevizden olsun
-
Geçmiş olsun Kamuran abi, Allah şifa versin. Bende buluşmaya gelmek istiyorum ama bu ara kafamı dersten kaldıramıyorum. Kaçabilirsem gelirim.
-
Kamuran kardeş çok geçmiş olsun. abim de o yönden çok dertli habire taş kırdırıyor. Tekrar geçmiş olsun. Erdem abi fırsat kolluyor. Şişe bulsa şişeye, taş bulsa taşa sıkmaya kalkıyor.
-
Kamuran çok geçmiş olsun...Umarım ağrısız atlatırsın....
-
Kamuran geçmiş olsun,Taş aşırı ağrı yapmadan dolaşmış vücutta,Yoksa adım attırmaz insana sancıdan,Tez zamanda kurtulmanı dilerim..
-
Geçmiş olsun kamuran, hava çok bozuk olmazsa kaçıp gelmeye çalışırım.
-
Kanuran Bey geçmiş olsun.. 5mm pellet olmasın doktorun gördugu...
Cmt insallah gelebilecegim. iş sebebiyle şehir dışına cıkıyorum cumartesine dönmeye calısacagımHerkeze gelemezsem şimdiden iyi atışlar
-
Gecmiş olsun kamuran abı.Ben o durumu en ıyı bılenlerdenım.Hıc kolay olmadı ama sonunda kurtuldum.Cumartesı bulusursak ayrıntısı ıle anlatırım kurtulma yollarınını.Ben karda olsa cıg da olsa gelırım.Orası kapalı degılmı zaten?Bu fırsat ele gecmez bır daha ben sızı beklyıorum orda
-
Kamuran abi geçmiş olsun. Feci kokuyor ama turp suyu eritiyormuş böbrek ve safra taşlarını. Böyle şeyle hiç inanmam ama eniştelerden birinin safra kesesi taşını eritmişti bayağı.
-
Teşekkürler arkadaşlar. Aslında böyle olduğu iyi de oldu. Bir süredir durup dururken başım dönüyor, miğdem bulanıyor, belimde korkunç ağrılar oluyordu. Ben de herhalde artık vücut iflas etmeye başladı diye düşünmüştüm. Taş olduğunu ve tüm bunlara sebep olduğunu öğrenince içim rahatladı.
-
Kamuran abi çok geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursun bu fazlalıktan
-
Sağol Serdar. Doktor taşı kırdıktan sonra bolca atla zıpla demişti. Bu durumda ben atışa at la filan mı gelsem acaba
-
Haha! "Kiziroğlu Kamuran Abi". Koşan at üstünde ft yarışması yaparız. =)
-
Geçmiş Olsun Kamuran.
Atı boşver eski model jeeplerden bulabilirsen. Onlara bin veya 4X4 atvlerle dağbayır yap. Ama fazla yapma böbreklerinde düşer sonra -
Bir ilki gerçekleştirip zıplayarak hedef çalışması yapalım.
-
bu arada buluşmamıza Togay Yurtsever arkadaşımızda katılacak sanırım
-