Geçmiş olsun acil şifalar.
17-18 Ocak 2009 Buluşmaları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Kamuran büyük geçmiş olsun,
Benim böbreklerimdede arada bir taş oluşuyor, sana tavsiyem, kesinlikle ciddiye al, hazır yoğurdu al, mikser vs.. le kireçsiz, kaynatılmış tatlı su olabilir, ılık yada soğuk halde yoğurt kadar suyu yoğurda ilave et, mikser gibi bir şeyle çırp, sonra bu ayranı bez torbaya doldurup 24 saat asıı halde süzülmeye bırakın, buradan süzülen suyu alın ve her sabah aç karna ve gece yatarken 1 su bardağı için, 1 hafta içinde taşı eritir ve yok eder, bunu daha fazlada yapabilirsin, yani 2 yada 3 su bardağıda içebilirsin
-
bizde geliriz.
-
Merhaba arkadaşlar. ben bu hafta aranıza katılamayacağım. Bşka bir spor dalı olan kayak denemeleri için Ilgaz'a gideceğim. Herkeze iyi atışlar dilerim.
-
Kamuran abi sana şöle bişi alsak faydası olurmu ?
-
Kamuran abi sana şöle bişi alsak faydası olurmu ?
Vibrasyon yapanı yokmu bunun....
-
Kamuran büyük geçmiş olsun,
Benim böbreklerimdede arada bir taş oluşuyor, sana tavsiyem, kesinlikle ciddiye al, hazır yoğurdu al, mikser vs.. le kireçsiz, kaynatılmış tatlı su olabilir, ılık yada soğuk halde yoğurt kadar suyu yoğurda ilave et, mikser gibi bir şeyle çırp, sonra bu ayranı bez torbaya doldurup 24 saat asıı halde süzülmeye bırakın, buradan süzülen suyu alın ve her sabah aç karna ve gece yatarken 1 su bardağı için, 1 hafta içinde taşı eritir ve yok eder, bunu daha fazlada yapabilirsin, yani 2 yada 3 su bardağıda içebilirsin
Mustafa abi çok teşekkürler. Bu sabah doktordaydım yine bi dünya film ultrason filan. Yarın belli olacak durum. Abi tarif güzel de yapımı zahmetliymiş. Marketlerde filan bulunsa keşke alıp içsek...
Serdar o zıplayan şeyler güzelmiş. Onları kullanarak ft yapalım bir gün de...
-
- Resmi Gönderi
Kamuran bu yoğurdun suyunu mermere dök ve bir gün sonra bak, nasıl erittiğine şahit ol, gerçekten ilaca vs.. ihtiyacın olmaz, üstelik doğal.
-
Kamuran bey nacizane size tavsiyem mısır püskülünü kaynatıp için içebildiğiniz kadar. Tadı biraz acıdır aktarlarda bulabilirsiniz
sonsuz saygılarımla -
Kamuran kardeşim;
Yeni öğrendim, geçmiş olsun. Yalnız bugünlerde fazla soğuğa(araziye) çıkma daha bize lazımsın. kendine iyi bak özellikle ayaklarını üşütme, o ağrının ne olduğunu biliyorum, amannnnnnn dikkat.
-
Kamuran bey nacizane size tavsiyem mısır püskülünü kaynatıp için içebildiğiniz kadar. Tadı biraz acıdır aktarlarda bulabilirsiniz
sonsuz saygılarımla+1 Bende çok işe yaradı. Ameliyat için gün almıştım 35 gün sonrasına. (Malum SSK) 10 günde 4 kez taş düşürdüm. Ama sabah akşam içtim. 4 sene oldu bir daha da tekrarlamadı. Sanırım o bölgedeki dokuyu iyileştirici etkiside varmış.Birde zayıflatıyor sanırım.Geçmiş olsun
-
Mustafa bey'in tarif ettiği yoğurt olayını başkalarına da sordum. Kesinlikle tavsiye ediyorlar. Acayip derecede etkili diyorlar.
-
bu arada buluşmamıza Togay Yurtsever arkadaşımızda katılacak sanırım
Gelmem mı Erdem abı?Elbette gelecegım.
Ha bu arada Murat abı sen Hw 100 u getırecekmsın bulusmaya.Senın tufegı cok merak edıyorum da.GEtırebılırsenız sevınırım.
-
meteoroloji tahminleri doğru çıkmaya başladı, yağmur başladı. yarın karla karışık yağmurlu olacak. ben yinede muhabbet-çay-tost için Paintsign'a gelirim.
-
Ben yoğurt olayı hariç herşeyi denedim desem yalan olmaz.
Ama sonunda ağrılara dayanamayıp Taş kırdırma merkezinin yolunu tuttum,
8mm capındaki taşı 5 seansda dışarı attık ufak parçalar halinde,
Allah kolaylık versin geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.. -
Togay senin için HW100 ümü getireyim, bir aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım. Hava bozuk bile olsa muhabbet için gelmeye çalışırım. Maksat tanışmak olsun.
-
Sanırım hava yarın iyi olamaycak buluşmayı olumsuz etkileyecek ama hava şartlarına göre biz de geliriz.
Kamuran abi çok geçmiş olsun, en kısa sürede kurtulman dileğiyle
selamlar
-
Pazar günü güzel görünüyor.Güneşli.
-
pazar gunu ben gıdebılırım mersıne.Ondan dolayı tanısma amacı bıle olsa yada baska bısey yapılacak olursa bana haber verırısenız sevınrım.
-
Yine bol sohbetli bir buluşma erçekleştirdik. Meteoroloji haklı çıktığından pek atış yapamadık ama; haftanın stresini attık. Arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-