Volkan seni tanıdığıma çok sevindim.İnşallah bir gün shbetimize kaldığımız yerden devam ederiz.Mersine mutlaka bekliyorum.Kendine iyi bak hayırlı yolculuklar.
17-18 Ocak 2009 Buluşmaları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu gün Hava güzel görünüyor,Göktuğ ve Ben Paintsign e gidiyoruz saat 13.00 gibi orada oluruz..katılmak isteyenleri bekleriz...
-
Volkan'a sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Yolu düşerse mutlaka bekleriz.
-
Ben,Erdem,Göktuğ ve Tonguç ile mini buluşma gerçekleştirdik..
Hava güzeldi..
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090118/temp/uvxjc58r.jpg] -
hava hakikaten nefisti, ben malzemesiz gidebildim ama arkadaşlar sağolsun "atışsız dönmedim"
dün hava böyle olsaydı, hava kararana kadar dönmezdik sanırım
-
Çok iyi yapmışsınız. İşlerim olduğu için ben gelemedim. Bu Ankara hakikaten acayip bir memleket 24 saat geçmeden hava ne hallere gelebiliyor.
-
Volkan seni tanıdığıma çok memnun oldum. Yolun açık olsun....Umarım tekrar atışlarda görüşürüz...
Buluşmaya şehir dışında olduğum için katılamadım. en yakın zamanda görüşmek üzere...
-
Volkan seni tanıdığıma çok memnun oldum. Yolun açık olsun....Umarım tekrar atışlarda görüşürüz...
Buluşmaya şehir dışında olduğum için katılamadım. en yakın zamanda görüşmek üzere...
Ya Şems sen hep şehir dışındasın yoksa Eryamanı şehir dışı diye mi tanımlıyorsun.??
-
Bu arada Tonguç resimler nerde...
-
Göktuğ bu sefer gerçekten şehir dışındaydım.
-
Volkan Başarılar dilerim güle güle git kardeşim.
-
-
Pazar mini bulusması fotorafı
asıl fotoğraflar nerde? fotoğraflar nerde?
-