o levhalardan ben Türkiyede 'de çok gördüm ama hayvana hiç rastlamadım
Bu Çok Etkileyici içim CIZZZ etti..:(
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o levhalardan ben Türkiyede 'de çok gördüm ama hayvana hiç rastlamadım
O levhalar 2 ayaklı geyikler için...
-
Benim için hangi hayvan olduğu farketmez. Yeterki nesli tehlikede bir tür olmasın. Ve benim vuracağım hayvan o popülasyonda önemli bir yer tutmasın yeter.Bu da o popülasyonu bizim nasıl koruduğumuza ve gereken önemi verdiğimize bağlı. Ayrıca 10000$ buna vereceğime 500$ dan 20 tane inek alır onları vururdum. Kardeşim mert demek istediğim şu: Yaşamsal gereklilik için bizde manda kesmek serbest ve kesiliyorda.Ama oradaki geyik sayısı bizdeki mandaların en az 100 katı.Bilmem anlatabildim mi ?
yeterli araştırma yapamadığım için fevri davrandım herhalde
-
O levhalar 2 ayaklı geyikler için...
bu 2 ayaklılar geyik mi oluyor yoksa manda dana sığır vs mi
-
ya bende izleyemedim . önce izlemeye çalışıp sonra okusaydım yazıları. ama huyum hep iyiyi sona saklarım. dünya kadar yorum okudum birde ben izleyim dedim yok
zahmet olmazsa şu linki yenileyebilirmisiniz çok merak ettim
-
arkadaşlar bu video ya kızacanıza.tırıvırı denen iletti kullanan ızım ınsanlarımıza kızın
bimlerce balık katlediliyor o ilettle ve malesef üreticisi biz türkler?
yavru zamanı av yapan keklık yumurtası toplayan,yumaurta zamanı balık yakalayan,fenerle tavşan avlayan,yavrulu domuzu vurup gururlanan(domuzun yavruları memeden süt içmeye calışıyor hayvan can cekışırken)daha ne sayalım bu lisyte uzar gider bunlar ne yazıkkı bizlere ait ve gurur duyuyoruz yaptıklarımızla
dinamit elektrik cabası.hepimiz düşünmeliyiz bence bunları yapmaya yada yaptırmaya devam mı etmeliyiz diye.unutmayalımki doğa bize emanettır.kurallar cercevesinde yapılan avdan zarar gelmez.saygılarımla.
-
geçen gün balık dan dönerken yol kenarında çoraklama dereye adamın biri bir başlamış ağ döşemeye derenin eni 3.5 metre dereye döşediği ağın uzunluğu en az 300 metre ağı serdiği 300 metrelik alana giriş var çıkış yok umarım bir gün o derede boğulur can verir,bize dokunmayan hayvana bizler de dokunmayalım,bırakalım onlar kendi hayatlarını sürdürsünler,ben şehir için de oturuyorum burası benim mekanım,dağdaki yaşıyan hayvanı dağa çıkıp vurmak ne haddime,orası onun mekanı
saygılar
-
Acısız ve temiz bir av olmuş bence
+1
-
Bencede pek abartılcak bir acı çekitirme yok.. adam gayet iyi bir atıcı, kaldıki o hayvan 500kg civarında güçlü bir geyik tak diye yere düşmesi mümkün değil..
-
Yapmayın arkadaşlar o kadar değil ya. Hayvan sadece iri diye böyle düşünüyorsunuz. Emin olun avlanırken bir iki saçma deyip daha çok can çekişen tavşanlar var. Bu kısa ve iyi bir ölüm sayılır
Kesinlikle katılıyorum. Ya bu yediğiniz danalar, koyun ve kuzular daha mı az acı çekiyorlar sanıyorsunuz... Ayrıca ismi lazım değil bir "arkadaşımız" "inşallah o oku atan adam da......." diye ilenmiş, inşallah Allah sizin yaptıklarınızı size reva görmez dostum...
Sevgiler,
-
acısız ve temiz ölüm yoktur . her ölüm acıdır.
-
ok ile 1000 yıldan fazladır avlanılıyor peki tüfek ile kaç yıldır, bundan önce avlananlar sadismiydi.
tüfekle bir hayvanı vurup süper bir atıştı diye gülen biri buna nasıl sadisder -
Acısız ve temiz bir av olmuş bence
Geyiğin son bakışları belki biraz yürek burkabilir ama bencede fazla acılı bi av olmamış. Kim ne derse desin adamlar bilinçli avcılar ve iyi atıcılar hayvanın kalbine tek ve temiz bi atışla işi bitirdi. ıskalasayıp hayvanı yaralı kaçırsa o zaman kızılabilirdi.
+1,+1
-