Ölümle Dans

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hiç istemeyerekte olsa Mod 125 aldım. (evle anlaşma :) ) Neyse iyi güzel atış yapıyordum 20 metre 25 metre, sonra eve çıktım. Dedim bir tanede evde atayım tahtaya. Tüfeği kurdum çıt dedi, dedim kurma kolu kırıldı heralde. Resmen boştu ki bir sorun olduğu belliydi ( kurmanın yarısında gitti). Neyse ben hemen tüfeğin dışını çıkarttım yapabilirim düşüncesiyle. Sonra dedim ben bunu yapmam tekrar topladım tüfeği. Topladıktan sonra baktım tetik sert sıkışmış sandım iyice bir bastırdım... ve o kurulmamış tüfek resmen güm dedi yüzümün çok yakınından geçti saçma ve bişeyler parçalandı. Tüfekten bişeyler gitti sandım ama tavanmış. Tavanda 1 ytllik delik açıldı resmen..

Şimdi bilgili abilerime bir sorum var. Bu tüfekle sabah atış yaparken gücünde eksiklik var gibi geldi ve tetiği çok yumşaktı. Bu olaydan sonra tetik sertleşti. Bunun sebebi ne olabilir ? içinde bir mekanizma falan mı sıkıştı ? yeni olduğum için anlayamıyorum olayı :) Şuan gayet düzgün çalışıyor. Teşekkürler şimdiden.

Bu arada bu olaydan sonra silahlanmaya karşıyım ;şrofls;. ;şrofls;. ( şaka kızmayın) :)

Ölürken gözlerimizde parlayan son ışık, milli mirasın hayali olacaktır.

• Desene bizde bomba taşıyoruz :) :)

• Başınıza gelen olay çok kötü .Geçmiş olsun öncelikle. Ancak ard arda hata yapmışsınız. Kanımca evde tüfekle atış yapılmamalı çünkü tüfekler güçlü aletler ve sekme ihtimali yüksek. BB değilki sekmez demeyin. Açık havada sekipte çıkardığı müthiş ıslığı bilmeyenimiz yoktur. İkinci hata tüfeği hiçbir şekilde atış yapmak istemediğiniz yere doğrultmayın. siz kendinize doğrultmuşsunuz. Üstelik eliniz tetikteyken ve tüfek bir arıza vermişken. Birde yaylı tüfekler bir sıkışma yada benzer birşey yaptıklarında ben sökmeyin bir bilene yaptırın derim. İçindeki yay ve pimlerin fırlama ihtimali çok yüksek çünkü.Tekrar geçmiş olsun.

Son cümlenize ek yapmak istiyorum izninizle
    Bilinçsiz Silahlanmaya Hayır ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

• ;şrofls;.
    Sonuna kadar haklısın ama sinir halindeydim o anda :thumbup: Ya kurulmamıştı böyle bişey olacağını tahmin edemedim :) sekme ihtimali yok bateristlerin kullandığı bacağa takılan bişey var ona atış yapıyorum arka tarafı tahta ön tarafı yumuşak pilastik gibi bişey hop içine giriyor orda kalıyor :)

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Uzdir (19 Ocak 2009 17:52).

• Allah korumus, özellikle mod 125 ayarında magnum sınıfı pistonluların sorun verdiği anlarda kişiye göre halledilebilir gibi görünsede işi bilen insanlara göndermekte fayda var. Yoksa ciddi sakatlamalar kaçınılmaz olur.Tekrar geçmiş olsun.
    saygılar.

1.Webley patriot 22cal.(1.nesil) nikula 6*24-40
    2.Mod 140 22cal. tasco 9*40
    3.Mod 125 22cal.busnell 9*40
    4.mod 60 22 cal.tasco 9*32
    5.kral cfx 17 cal.tasco 9*32

• Sağolasın :) Bu bana güzel bir ders oldu..

• çok geçmiş olsun.peki tavana fırlayan şey nedir.anlatımınızdan kurma sonrası saçma koymamışsınız gibi

anladım.

saygı ve sevgiler

FİLİNTALAR GRUBU
    AA S410 fac extra 5.5 mm + Hawke 8x32-56 30 mm,
    AA TX 200 5.5 mm hc +bushnell 4x12-40,
    Diana Mod 54 5.5 mm +bushnell 6x18-50,
    ve diğer yaylılar

• Teşekkürler. Ben biraz kırıp saçmayı koyuyorum ondan sonra tamamen kırıyorum :)

• bence sana bir demir testeresi bir de şehir çöplüğü lazım
    :):)

agt

arkadaşım demek istediğini anlamadım :)

• ben söylüyeyim tavana vuran pellet dir,arkadaşımız pellet yüklü olduğunun farkına varamamışki,2ci kez kurmasında kol birden bire aşağıya inmişdir,

• Allah korumuş. aman dikkat edelim arkadaşlar.havalılar çoğalmaya başlayınca kaza da o nispette riskli hale geliyor.sakın herşeysini biliyom demeyin .mutlaka sitede yada kullanma klavuzunda inceleyin. benimde yazın silahı sıfırlarken pelleti sıktım anda benim 2 yaşındaki yeğen mermi yolundan hızla geçti.yani sn ler kurtadı.daha doğrusu Allah korudu. buda bana ciddi ders oldu. aman dikkat...

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

• Testere ve Hatsan tüfekleri ile aramda bir çok tarif edilemez macera yaşandı da onu kastetmiş herhalde :) Çoğu sinir buhranları sonucu testere 1 hatsan 0 olarak sonuçlandı ;şrofls;.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• Teşekkürler. Ben biraz kırıp saçmayı koyuyorum ondan sonra tamamen kırıyorum :)

arkadaşım namluyu tam kır saçmayı (pellet) i öyle koy,sen kurmak için zorlanırken pellet düşebilme ihtimali de olabilir,

arkadaşımızın yaşadığı tatsızlık tamamen kullanıcı hatası dır,,bunun için testereye gerek yok g;$i