Arkadaşlar,
Hava müsait olursa bu cumartesi de buluşuyormuyuz?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar,
Hava müsait olursa bu cumartesi de buluşuyormuyuz?
Ben o gün malesef müsait değilim
Merhablar... Ben 09:30 da orda olurum. Oğlumun yüzmesi de bitti
Öğleden sonra gelsem
Benim bazı işlerim var sabahtan gelmem biraz zor olacak, belki öğleye doğru çocuk uyuyunca gelebilirim.
Ben işimi biraz öteledim 09.00'da tepede, 9.30'da Paintsign'da olurum gibi , ama erken kaçmam lazım
Yine bir Ankara klasiği... diyorum başka bir şey söylemiyorum (Buluşma yine çok keyifliydi)
Cumartesi günü güneşli, rüzgarsız, bahardan kalma bir gün vardı. Çok güzel ve keyifli bir gün oldu. Gelemeyen ve erken ayrılmak zorunda kalan arkadaşlar ne kadar hayıflansalar yeridir . Forumumuz sayesinde ( kendi ifadesi) bir yeni arkadaşa daha virüs bulaşmış; tüfeğini kaptığı gibi gelmiş. Selçuk beye de aramıza hoşgeldin diyoruz.
[Resim Engellendi: http://img183.imageshack.us/img183/2128/dsc00814dg4.th.jpg]
Benim küçük sniper işi abarttı şişenin kapağını vurup açacağım diye tutturdu. Biraz uğraştı ama sonunda başardı. Artık pikniğe giderken şişe açacağını unutsak da olur.........
[Resim Engellendi: http://img183.imageshack.us/img183/4642/dsc00815su0.th.jpg]
Bu keyifli birlikteliklerin devamı dileğiyle
Tebrikler Ankara team
Buluşmalarınızı hayranlıkla takip etmekteyim
Hava muhalefeti dolayısıyla Polat abiyle bir araya gelemiyoruz.
Kapalı bir mekan bakmak lazım
Çok güzel bir buluşma olduğu belli oluyor,umarım millet olarak bu tür nezih dostluklar kurulmaya devam eder,
isabetli,kazasız atışlar dilerim.
selamlar,
aynen mrmataracı abinin dedigi gibi sizlerin sayesinde bana da bulastı ve cumartesi tufegi kapıp gittim.sıfırlama konusunda biraz zorluk yasadım fakat sonra mmataracı abinin de destegiyle bunu da hallettik.cok zevkli bir bulusmaydı herkese cok tesekkur ediyorum
yine kaçırdım yaaa
Merhabalar
Ankaradan yeni bir üyeyim toplantının yeri ve saati kaç acaba bende katılmak istiyorum...
Merhabalar
Ankaradan yeni bir üyeyim toplantının yeri ve saati kaç acaba bende katılmak istiyorum...
bu geçen yılki buluşmanın başlığı, buluşma yeri:
saat 09.30-10.00 gibi burada olmaya başlarız.